EURORECERCA NÚM 1096 Data: 8 de març de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Consulta sobre la innovació impulsada per les TIC al sector públic


digital agenda

 

La Comissió Europea ha obert una consulta pública en línia sobre recerca i innovació impulsada per les TIC al sector públic. Les respostes contribuiran a preparar els futurs programes de treball d'Horitzó 2020, el programa marc d'R+I europeu (2014-2020).

 

Hi poden participar tant personal investigador com les administracions públiques, el món acadèmic, les empreses i els usuaris i les usuàries interessats a compartir les seues idees sobre activitats de recerca i innovació a escala europea.

 

La consulta consisteix a respondre les tres preguntes següents:

1. What should be the drivers needed to cover the important changes and challenges in the area of ICT-driven public sector innovation?

2. Which enablers, whether technology or non-technology are relevant to this ICT-driven public sector innovation area? Are there any important ones missing or irrelevant ones included?

3. Which focus areas of ICT-driven public sector innovation should be addressed up to 2020? Are there any areas requiring research and innovation, missing?

 

El període de consulta es tancarà el 15 d'abril de 2013. La informació completa i l'accés al qüestionari estan disponibles al web següent:

 

https://ec.europa.eu/digital-agenda/en/news/consultation-directions-ict-driven-public-sector-innovation-eu

 

 

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics