EURORECERCA NÚM 1100 Data: 14 de març de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Convocatòria beques internacionals Marie Curie d'eixida a tercers països (IOF)


mca

La Comissió Europea ha publicat, amb data 14 de març de 2013, una convocatòria de Beques internacionals d’eixida a tercers països (International Outgoing Fellowships), adreçades a investigadors i investigadores experimentats/des que volen completar la seua formació investigadora treballant en un organisme de recerca d’un país estranger (anomenat "tercer país", és a dir, fora de la UE-27 o països associats al 7PM), i desprès aplicar l’experiència obtinguda en una institució de retorn establerta en un estat membre de la UE o país associat.

 

El personal investigador de la Universitat de València que tinga interès a presentar una sol·licitud, pot contactar amb nosaltres a l'adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621.

 

Dades bàsiques

Durada de la beca: de 12 a 24 mesos (a temps complet o el seu equivalent) al país estranger d’acollida, i 12 mesos al país de tornada (de la UE o estats associats)

Perfil:investigadors/es doctors/es, o els/les qui tenen com a mínim quatre anys d’experiència investigadora o un període equivalent a temps complet (ETC), que siguen nacionals de la UE o estats associats. També es elegible per a aquesta acció el personal investigador de tercers països que han residit i desenvolupat la seua activitat en estats membres o països associats durant almenys els 5 anys anteriors a la data límit de presentació de propostes.

Projectes: Projectes individuals presentats per investigadors/es experimentats/des en actiu a estats membres o associats, i que incloguen la durada completa de la beca, tant la fase inicial d’eixida, com la de retorn. El tema objecte de la recerca serà escollit per la investigadora o l’investigador en col·laboració amb l’organisme de retorn.

Mobilitat: Les persones sol·licitants s’han de traslladar des d’un estat membre o associat a un tercer país i, una vegada finalitzada la primera fase de la beca, tornar a un organisme de recerca de la UE o d’un estat associat. Es pot sol·licitar la beca per a un Organisme d'Interès Europeu o un organisme internacional establert a un tercer país, però l'investigador o investigadora no pot haver passat més de 12 mesos al mateix organisme en els 3 anys anteriors a la data límit de presentació de propostes.

Contracte: El contracte per a la duració total de la beca se signarà amb l’organisme de retorn.

 

L’objectiu d’aquesta acció és reforçar la dimensió internacional de les carreres professionals del personal investigador europeu. Cada investigador/a establirà, abans de l'inici del projecte i juntament amb el seu supervisor o la seua supervisora científica de l'organisme de retorn, un pla personal de desenvolupament professionalque haurà de contenir les seues necessitats de formació (incloses les habilitats complementàries) i els objectius científics. Es poden descarregar models d'aquest pla a la pàgina
ftp://ftp.cordis.europa.eu/pub/fp7/docs/career_development_plan.pdf .

 

La sol·licitud la presenten conjuntament l'investigador o la investigadora i la institució d'acollida a la fase de retorn.

 

Els investigadors i investigadores beneficiaris d’aquesta acció hauran de tenir com a mínim 4 anys d’experiència investigadora a temps complet o l’equivalent, o un doctorat. Tanmateix, tenint en compte que l’acció està adreçada a la formació al llarg de tota la vida i al desenvolupament de les seues carreres, s’espera que el perfil típic dels participants es caracteritze per una experiència major.
 

La informació completa d'aquesta convocatòria es troba disponible a l'enllaç següent:
http://ec.europa.eu/research/participants/portal/page/call_FP7?callIdentifier=FP7-PEOPLE-2013-IOF&specificProgram=PEOPLE#wlp_call_FP7

 

Codi de la convocatòria:FP7-PEOPLE-2013-IOF

Pressupost indicatiu: 44,5 milions d'euros

Final del termini de presentació de propostes: 14 d'agost de 2013 a les 17.00 h. (hora local de Brussel·les)

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics