EURORECERCA NÚM 1105 Data: 25 de març de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Convocatòria del programa Joventut en Acció: activitats d'informació


youth in action

El programa europeu Joventut en Acció ha publicat al DOUE C 85 del 23 de març de 2013, la convocatòria EACEA/11/13, corresponent a la Acció 4.5 «Promoció d'activitats d'informació per als joves i les persones que treballen en l'àmbit de la joventut i en organitzacions juvenils». Aquest programa està gestionat per l'Agència Executiva en l'Àmbit Educatiu, Audiovisual i Cultural (EACEA) de la Comissió Europea.

El personal de la Universitat de València interessat a presentar una sol·licitud de subvenció per a aquesta convocatòria, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant la nostra adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621.

 

Trobareu les dades bàsiques de la convocatòria més avall. La informació completa està disponible per mitjà de l'enllaç següent: http://eacea.ec.europa.eu/youth/funding/2013/index_en.php

 

Temes convocats i activitats subvencionables

L'objectiu d'aquesta convocatòria és promocionar projectes que fomenten accions d'informació i comunicació en l'àmbit europeu adreçades a joves i líders juvenils, en el marc de l'Any Europeu dels Ciutadans i davant la perspectiva de les eleccions al Parlament Europeu de 2014.

La convocatòria està adreçada a organismes sense finalitat lucrativa (ONG), organismes públics d'àmbit regional o local i Consells de la Joventut nacionals.

L'objectiu a llarg termini dels projectes consistirà a estimular la participació dels joves en la vida pública i a facilitar la realització del seu potencial com a ciutadans europeus actius i responsables.

Es donarà preferència als projectes que millor reflectisquen les prioritats següents:

i) Prioritats permanents del programa «La joventut en acció»:
— ciutadania europea
— participació dels joves
— diversitat cultural
— inclusió dels joves més desfavorits

ii) Prioritats anuals del programa «La joventut en acció»:
— millora de la sensibilització sobre la ciutadania europea i dels drets que comporta, en el marc de l'Any Europeu dels Ciutadans
— millora de la sensibilització en torn a la participació a les eleccions europees de 2014, amb l'objectiu de donar suport al comportament dels joves com a ciutadans actius i informats

Els projectes es referiran a activitats sense finalitat lucrativa i relacionades amb l'àmbit de la joventut i l'educació no formal.

 

Pressupost

El pressupost total disponible per a cofinançar projectes amb aquesta convocatòria és de 2.040.000 euros.

La convocatòria subvencionarà com a màxim un projecte de cada estat membre de la UE, i altre de Croàcia, amb imports màxims de subvenció establerts per a cada país en funció de la seua població. En el cas d'Espanya, el límit màxim és de 120.000 euros.

 

Durada dels projectes

Els projectes han de començar entre l'1 de novembre i el 31 de desembre de 2013, amb una durada mínima de 9 mesos i màxima de 15 mesos.

 

Cofinançament

La contribució de l'EACEA no pot superar el 80% del total de les despeses elegibles del projecte.

Final del termini i presentació de sol·licituds

Les propostes es presentaran de manera electrònica, i també en versió en paper, abans del 27 de juny de 2013 a les 12.00 h. (hora local de Brussel·les), a l'adreça indicada al text de la convocatòria.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics