EURORECERCA NÚM 1108 Data: 10 d'abril de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Convocatòria del programa europeu Justícia Civil


ec logo

El programa europeu Justícia Civil té obert fins al 4 de juny de 2013 el termini de presentació de propostes per a la convocatòria de subvencions que porta per codi JUST/2013/JCIV/AG.

El personal de la Universitat de València interessat a presentar una sol·licitud per a aquesta convocatòria, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant la nostra adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621.

 

Trobareu les dades bàsiques de la convocatòria més avall. La informació completa està disponible per mitjà de l'enllaç següent: http://ec.europa.eu/justice/newsroom/grants/jciv_ag_2013_en.htm

 

Temes convocats

2.2.1. Promoure la cooperació judicial en assumptes civils, amb l'objectiu de contribuir a la creació d'una àrea de justícia en assumptes civils que siga autènticament europea i estiga basada en la confiança i el reconeixement mutus.

2.2.2. Promoure l'eliminació d'obstacles per al bon funcionament dels processos civils transfronterers als Estats Membres.

2.2.3. Millorar la vida quotidiana de les persones i de les empreses per mitjà de la seua capacitació per a fer valer els seus drets arreu de la UE, tot fomentant l'accés a la justícia.

2.2.4. Millorar els contactes, intercanvis d'informació, millores pràctiques i treball en xarxa entre les autoritats legals, judicials i administratives i les diferents professions legals, tot incloent-hi les pràctiques judicials, amb l'objectiu d'assegurar una millor comprensió mútua.

 

Consulteu el text de la convocatòria per a conèixer les prioritats i els detalls de cada tema esmentat dalt.

 

Les activitats poden ser: estudis i recerca, reunions i seminaris, intercanvis entre autoritats judicials i xarxes de cooperació judicial, pràctiques laborals, formació, difusió d'informació sobre l'accés a la justícia, disseny, desenvolupament i implementació de solucions TIC innovadores, intercanvis de bones pràctiques o una combinació d'aquestes activitats.

 

Pressupost

El pressupost total disponible per a aquesta convocatòria és de 8.776.000 euros.

 

Durada dels projectes

Els projectes tindran una durada inicial no superior a 24 mesos.

 

Consorci

Els projectes han de ser transnacionals i comptar amb la participació de dos estats membres de la UE, o bé un estat membre i un altre país elegible, segons allò disposat a la convocatòria (fins a la data, República de Croàcia).

 

Cofinançament

La contribució de la Comissió Europea no pot superar el 80% del total de les despeses elegibles del projecte. La subvenció mínima que es pot sol·licitar amb aquesta convocatòria és de 75.000 euros.

*Atenció: a partir de l'1 de gener de 2013, són d'aplicació noves normes sobre l'elegibilitat de l'IVA. Consulteu la Guia del Sol·licitant per a obtenir més informació.

Final del termini i presentació de sol·licituds

Les propostes es presentaran de manera electrònica mitjançant l'aplicació en línia PRIAMOS abans del 4 de juny de 2013 a les 12.00 h. CET.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics