EURORECERCA NÚM 1110 Data: 18 d'abril de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Jornada sobre ajudes a la mobilitat del personal investigador


mca

RUVID, la Xarxa d'Universitats Valencianes per al foment de l'R+D, organitza una jornada informativa dedicada a les ajudes a la mobilitat del personal investigador.

La jornada se celebrarà el 7 de maig de 2013 a la Universitat Politècnica de València i comptarà amb la intervenció, entre d'altres, de Nicolás Ojeda, Punt de Contacte Nacional del programa Persones del Setè Programa Marc europeu de recerca (2007-2013), amb una ponència sobre les accions Marie Curie obertes en l'actualitat, a més de les principals novetats sobre esquemes de finançament de la mobilitat investigadora que contindrà el proper programa marc europeu, Horitzó 2020 (2014-2020). Per la seua banda, Cristina Gómez, de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT) farà una presentació de la iniciativa Euraxess. La jornada hi inclourà també un apartat on personal investigador relatarà les seues experiències de mobilitat.

Les persones interessades a participar-hi poden descarregar el programa de la jornada i enviar un correu electrònic a mobilitycentre@ruvid.org per a formalitzar la inscripció (gratuïta) abans del 3 de maig.

ruvid

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics