EURORECERCA NÚM 1116 Data: 6 de maig de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

LIFE+ Networking Event


life+

La Xarxa d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (REDIT), el centre tecnològic AITEX i Cambra València organitzen una jornada amb el nom de "LIFE+ Networking Event" on es presentaran resultats destacats de projectes del programa europeu de medi ambient LIFE+. A més, personal del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) anunciaran el programa EEA Grants, que finança projectes en medi ambient i canvi climàtic. Per la seua banda, Fira València avançarà novetats de la propera edició de les fires de Medi ambient i Energia, i dels Encontres Empresarials.

 

La jornada se celebrarà el 14 de maig al Parc Tecnològic de Paterna. Per a participar-hi, cal enviar un correu electrònic tot seguint les instruccions que figuren al programa de la jornada, disponible al web següent:

http://programasue.info/documentos/2013-LIFENETEVENT-05.pdf

 

Paral·lelament, es podran mantenir entrevistes amb personal del CDTI o dels Instituts Tecnològics per a rebre assessorament sobre propostes en preparació, relacionades amb els programes que presenta cada entitat. Per a això, cal enviar un correu electrònic abans del 7 de maig a elena.cortes@redit.es, tot sol·licitant l'entrevista.

 

Finalment, la jornada inclourà el Market Place d'EEN/SEIMED, amb perfils de projectes europeus, demandes tecnològiques i ofertes de col·laboració, dissenyat per a que les empreses enceten contactes conduents a col·laboracions internacionals.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics