EURORECERCA NÚM 1119 Data: 10 de maig de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

Compartir

Crida a la participació per a definir activitats de recerca en GNSS


galileo

Horitzó 2020 és el proper programa marc europeu de recerca i innovació, que cobrirà el període 2014-2020. Aquest programa finançarà activitats d'R+I en el camp de la navegació per satèl·lit, en les àrees d'infraestructures, aplicacions, tecnologies i serveis.

 

En aquest moments s'estan identificant les activitats potencials de recerca en GNSS per a definir un programa de treball plurianual. Per a això, és fonamental comptar amb la participació de tots els agents que intervenen: instituts i centres de recerca, pime i indústria.

 

En aquest sentit, la Direcció General d'Empresa i Indústria de la Comissió Europea ha obert un període de consulta. La consulta té la forma d'un qüestionari que es pot omplir amb els temes de recerca que s'haurien d'abordar als futurs programes de treball d'Horitzó 2020. Les respostes es tractaran de manera confidencial.

 

La consulta romandrà oberta fins al 31 de juliol de 2013. La informació completa i el formulari de participació estan disponibles al web següent:

http://ec.europa.eu/enterprise/newsroom/cf/itemdetail.cfm?item_id=6601

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROESPAI (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROESPAI Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROESPAI.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics