EURORECERCA NÚM 1132 Data: 25 de juny de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

 

Convocatòria 2013 del programa CIPS


ec

El programa europeu de prevenció, preparació i gestió de les conseqüències del terrorisme i d'altres riscos en matèria de seguretat (CIPS) té obert fins al 30 de setembre de 2013 el termini de presentació de propostes per a la convocatòria de subvencions anomenada "CIPS Action Grants 2013", en el camp de la protecció d'infraestructures crítiques.

El personal de la Universitat de València interessat a presentar una sol·licitud per a aquesta convocatòria, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant la nostra adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621.

 

Trobareu les dades bàsiques de la convocatòria més avall. La informació completa està disponible per mitjà de l'enllaç següent:

http://ec.europa.eu/dgs/home-affairs/financing/fundings/security-and-safeguarding-liberties/terrorism-and-other-risks/calls/call-2013/index_en.htm

 

Temes convocats

  • Supporting the development of concepts as well as the implementation of a reshaped European initiative on critical infrastructure protection
  • Supporting the identification and analysis of European sectorial and cross-sectorial criticalities (including facilitating the implementation of Directive 2008/114/EC);
  • Promoting risk analysis and the development of measures to enhance the security and resilience of critical infrastructures, assets, networks and systems, as well as a common understanding in relation to sectorial, intersect oral and cross-border risk management;
  • Supporting Member States by enhancing communication in order to strengthen cooperation between the public and the private sector (regular meetings to discuss issues of common interest) as well as by improving international cooperation and a cross-border exchange of information between these stakeholders and the relevant institutions at European level;
  • Interdependency analysis on a multi-sectorial level;
  • Developing tools and concepts to integrate critical infrastructure protection into the crisis management set-up
  • Increasing the security awareness of critical infrastructure operators;
  • Improving information management with regard to critical infrastructures;
  • Increasing critical infrastructure protection capability in the transport, energy, ICT, chemical, financial, water, food, health, space, research, nuclear, government or any other relevant sector;
  • Increasing mutual knowledge of the Member States' security capabilities specific to terrorist crises in view to enhance preparedness and response capabilities in case of terrorist attacks requiring mutual assistance at EU level;
  • Developing risk assessment tools and methodological models related to malicious intentional threats.

Consulteu el text de la convocatòria per a conèixer els detalls i els tipus de resultats esperats.

 

Entitats elegibles

Poden sol·licitar una subvenció per aquesta convocatòria les entitats i els organismes amb personalitat jurídica pròpia establerts a un dels estats membres de la Unió Europea.

Les entitats establertes a tercers països (tot incloent-hi els països en vies d'adhesió i els candidats) hi poden participar a la convocatòria només com a socis associats i sense costos, i no hi poden presentar la sol·licitud o proposta de projecte. Cap de les seues despeses són elegibles per a finançament amb aquesta convocatòria.

 

Pressupost

El pressupost total indicatiu disponible per a aquesta convocatòria és de 9.500.000 euros.

 

Durada dels projectes

Els projectes tindran una durada inicial no superior a 24 mesos.

 

Consorci

Els projectes que es presenten a aquesta convocatòria poden ser transnacional o nacionals. Els transnacionals han de comptar amb la participació mínima (com a cobeneficiaris, no com a socis associats) de dos organismes o entitats establerts a dos estats membres de la UE, segons allò disposat a la convocatòria.

Els projectes nacionals (projectes o accions que es desenvolupen dins un únic estat membre, sense la participació activa de cobeneficiaris d'un altre estat membre) poden ser projectes preparatoris o complementaris de projectes transnacionals o d'accions de la UE (mesures inicials o complementàries), o bé contribuir al desenvolupament de mètodes o tecnologies innovadors que es poden transferir a altres països de la UE.

 

Cofinançament

La contribució de la Comissió Europea no pot superar el 90% del total de les despeses elegibles del projecte. La subvenció mínima que es pot sol·licitar amb aquesta convocatòria és de 100.000 euros.

*Atenció: a partir de l'1 de gener de 2013, són d'aplicació noves normes sobre l'elegibilitat de l'IVA. Consulteu la Guia del Sol·licitant per a obtenir més informació.

Final del termini i presentació de propostes

Les propostes es presentaran de manera electrònica mitjançant l'aplicació en línia PRIAMOS abans del 30 de setembre de 2013 a les 12.00 h. CET.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSEGURETAT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSEGURETAT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSEGURETAT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics