EURORECERCA NÚM 1148 Data: 2 de setembre de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

 

Transferència de tecnologia espacial: finançament de demostradors tecnològics


esa

L'Agència Espacial Europea (ESA) ha obert una convocatòria de propostes per a projectes de demostració de transferència de tecnologies, amb l'objectiu de demostrar la viabilitat i disminuir els riscos tècnics en l'ús de les tecnologies espacials per a noves aplicacions terrestres.

 

La convocatòria està gestionada per Satellite Applications Catapult (Regne Unit) amb el suport de la xarxa de transferència de tecnologia de l'ESA, entre elles, TECNALIA per a l'estat espanyol. Aquesta corporació tecnològica té identificades una sèrie de tecnologies espacials de les empreses espanyoles per a la seua transferència, per la qual cosa, és convenient que les persones interessades a aquesta convocatòria de l'ESA consulten la informació adjunta.

 

El termini per a la presentació de propostes acaba el 30 de setembre de 2013 a les 12:00 h. CEST. Tota la informació està disponible al web de la convocatòria en l'enllaç següent: https://sa.catapult.org.uk/esa-technology-transfer-programme

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROESPAI (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROESPAI Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROESPAI.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics