EURORECERCA NÚM 1156 Data: 4 d'octubre de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

 

Oberta la inscripció de la jornada europea sobre Acció pel clima, eficiència dels recursos i matèries primeres d'Horitzó 2020


h2020

Ja està oberta la inscripció en línia de la jornada informativa que se celebrarà a Brussel·les el proper 12 de novembre de 2013 sobre el repte social 5 d'Horitzó 2020, "Acció pel clima, eficiència dels recursos i matèries primeres", organitzada per la Comissió Europea a Brussel·les.

 

A la jornada es presentarà el programa de treball 2014-2015, tot i que estarà dedicada als temes de recerca corresponents a 2014 (els de 2015 es tractaran en una jornada que tindrà lloc posteriorment). Pel matí, els participants tindran l'oportunitat d'obtenir assessorament sobre la preparació de propostes. Per la vesprada, s'ha organitzat un brokerage event per a trobar socis de projecte.

 

El termini d'inscripció acaba el dia 1 de novembre o abans si es completa la capacitat de la sala, per la qual cosa, en previsió d'una alta participació, es recomana fer la inscripció el més prompte possible, a través de l'enllaç següent: http://ec.europa.eu/yourvoice/ipm/forms/dispatch?form=H20SC5Info2014

 

El programa de la jornada i documentació d'utilitat estan disponibles mitjançant aquest enllaç, tot incloent-hi informació sobre la retransmissió de l'esdeveniment en directe per internet.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics