EURORECERCA NÚM 1158 Data: 10 d'octubre de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

 

Convocatòria PROGRESS per a avaluar les intervencions del FSE

ec

La Comissió Europea (CE) ha publicat una convocatòria de propostes corresponent al programa PROGRESS, amb l'objectiu d'establir projectes pilot que duguen a terme una avaluació comparativa de l'impacte del suport del Fons Social Europeu (FSE) durant el període de programació actual (2007-2013). És a dir, la diferència entre allò que ha ocorregut amb la presència d'una intervenció del FSE i allò que haguera ocorregut sense el seu suport. Aquesta convocatòria porta per codi VP/2013/015 i està gestionada per la Direcció General d'Ocupació, Assumptes Socials i Inclusió de la CE.

 

El personal de la Universitat de València interessat a presentar una proposta de projecte per a aquesta convocatòria, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant la nostra adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621. El termini de presentació davant la DG d'Ocupació, Assumptes Socials i Inclusió de la Comissió Europea acaba el 29 de novembre de 2013.

 

Trobareu les dades bàsiques de la convocatòria més avall. La informació completa està disponible per mitjà de l'enllaç següent: http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=629&langId=en&callId=395&furtherCalls=yes

 

Temes convocats

**Consulteu el text original en anglès de la convocatòria

L'objectiu general de la convocatòria és la posada en marxa de projectes pilot que duguen a terme avaluacions comparatives d'impacte (CIE) per a promoure l'ús d'aquests tipus d'avaluacions sobre les intervencions del Fons Social Europeu als Estats Membres.

 

Aquesta convocatòria ofereix als participants la possibilitat d'avaluar l'impacte de les intervencions subvencionades pel FSE durant el període 2007-2013, tot aplicant mètodes quasiexperimentals d'avaluació comparativa de l'impacte.

 

Els objectius específics són els següents:

-proporcionar una evidència sòlida sobre els efectes nets (impactes) de les intervencions del FSE, avaluats a partir dels projectes pilot seleccionats

-contribuir a la posada en valor de les avaluacions comparatives d'impacte i de l'ús de les seues troballes en els estats membres seleccionats

-augmentar la capacitat dels Estats Membres per a implementar els CIE de manera efectiva

 

Entitats elegibles

Els sol·licitant ha de ser un organisme d'un Estat Membre encarregat de l'avaluació del FSE, o una entitat acadèmica o d'investigació en consorci amb l'organisme esmentat. En el cas de l'estat espanyol, la Unitat Administradora del Fons Social Europeu (UAFSE) és l'organisme responsable d'administrar els recursos provinents del Fons Social Europeu.

 

Pressupost

El pressupost total indicatiu disponible per a aquesta convocatòria és de 650.000 euros. La subvenció sol·licitada no pot superar els 200.000 euros.

 

Durada dels projectes

La durada màxima del projecte serà de 14 mesos.

 

Cofinançament

La contribució econòmica de la Comissió Europea no pot superar el 95% dels costos totals elegibles del projecte.

 

Final del termini i presentació de propostes

Les propostes es presentaran de manera electrònica mitjançant l'aplicació en línia SWIM i també en paper a la direcció postal que figura a la convocatòria abans del 29 de novembre de 2013.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics