EURORECERCA NÚM 1161 Data: 17 d'octubre de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

 

Convocat el Concurs Europeu d'Innovació Social

esic

Establert en memòria de Diogo Vasconcelos, la segona edició del Concurs Europeu d'Innovació Social premiarà les millors idees innovadores per a reduir la desocupació, ampliar les oportunitats laborals o crear nous tipus de treball.

 

L'objectiu n'és conscienciar la ciutadania del potencial que té la innovació social com a motor de creixement i emprenedoria. La competició inclou una sessió (voluntària) on els semifinalistes, ajudats per mentors internacionals, desenvoluparan les seues idees en projectes tangibles i sostenibles.

 

S'atorgaran tres premis de la mateixa categoria, dotats amb 20.000 euros cadascú. El concurs està obert a persones, organismes o grups, tant de la Unió Europea com dels estats que han subscrit un acord de col·laboració en el marc del programa CIP (vegeu-ne la llista de països). Per a participar cal inscriure's al web següent, on també es pot consultar tota la informació adient. El termini d'inscripció acaba el dia 11 de desembre de 2013 a les 12.00 h. (migdia) CET.

http://ec.europa.eu/enterprise/policies/innovation/policy/social-innovation/competition/

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics