EURORECERCA NÚM 1162 Data: 23 d'octubre de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

 

Convocatòria PROGRESS: dotar de competències per a l'ocupació i el creixement

ec

La Comissió Europea (CE) ha publicat una convocatòria de propostes corresponent al programa PROGRESS, anomenada Dotar de competències per a l'ocupació i el creixement. Porta per codi VP/2013/010 i està gestionada per la Direcció General d'Ocupació, Assumptes Socials i Inclusió de la CE.

 

El personal de la Universitat de València interessat a presentar una proposta de projecte per a aquesta convocatòria, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant la nostra adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621. El termini de presentació davant la DG d'Ocupació, Assumptes Socials i Inclusió de la CE acaba el 15 de gener de 2014.

 

Trobareu les dades bàsiques de la convocatòria més avall. La informació completa està disponible per mitjà de l'enllaç següent: http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=629&langId=en&callId=398&furtherCalls=yes

 

Temes convocats

**Consulteu el text original en anglès de la convocatòria

L'objectiu general de la convocatòria és fomentar noves formes de col·laboració en el mercat de treball, entre organismes públics i privats, com ara serveis d'ocupació públics i serveis privats, empreses (incloses les PIME), cambres de comerç, centres educatius i formatius, interlocutors socials, entitats dedicades a l'anàlisi del mercat laboral, etc. Amb aquesta convocatòria es vol abordar la mancança i la falta d'adequació persistents de determinades competències laborals a Europa i així contribuir a l'equilibri entre l'oferta i la demanda laborals.

 

Els objectius tècnics de la convocatòria són els següents:

1. Facilitar l'ús de serveis d'ocupació específics conduents a la col·locació en llocs de treball sostenibles.

2. Proveir de mètodes analítics i metodològics contrastats, relatius a la forma i protocol de treball de les associacions entre els organismes cooperants en el transcurs del desenvolupament i implementació de les accions, tot incloent-hi l'avaluació de factors d'èxit i de fracàs, reptes existents i solucions per a les mancances.

3. Desenvolupar eines concretes d'anàlisi de mercat que permeten la identificació de les llacunes existents en les competències laborals, llacunes que resulten dels canvis estructurals conduents a una economia baixa en carboni, així com el seu impacte.

 

La convocatòria consta de quatre línies, d'acord amb les àrees prioritàries identificades per a la generació d'ocupació:

Línia 1: L'enfocament sectorial d'aquesta línia cobreix tres sectors clau: la construcció, el reciclatge i els subministrament d'electricitat, gas, vapor i aire condicionat.

Línia 2: Les TIC i la Gran coalició per a la creació de llocs de treball en el sector digital

Línia 3: Serveis personals i domèstics

Línia 4: Consells Europeus de Competències Sectorials

En consonància, la sol·licitud que es presente a aquesta convocatòria ha d'estar dedicada només a una de les accions que s'indiquen a continuació:

3.1 Llocs de treball ecològics

3.2 Les TIC i la Gran coalició per a la creació de llocs de treball en el sector digital

3.3 Serveis personals i domèstics

3.4 Consells Europeus de Competències Sectorials

 

Entitats elegibles

El sol·licitant ha de ser una entitat establerta a un Estat Membre de la Unió Europea o dels estats que participen al programa PROGRESS.

Les entitats poden ser:

  • interlocutors socials
  • administracions públiques
  • organismes internacionals
  • organitzacions sense finalitat lucrativa
  • organitzacions amb finalitat lucrativa
  • centres de recerca, instituts i universitats
  • organitzacions de la societat civil

Pressupost

El pressupost total indicatiu disponible per a aquesta convocatòria és de 5.658.000 euros.

 

Durada dels projectes

La durada màxima del projecte es de 18 mesos. La data indicativa per al començament dels projectes és juny de 2014.

 

Cofinançament

La contribució econòmica de la Comissió Europea no pot superar el 80% dels costos totals elegibles del projecte.

 

Final del termini i presentació de propostes

Les propostes es presentaran de manera electrònica mitjançant l'aplicació en línia SWIM i també en paper a la direcció postal que figura a la convocatòria abans del 15 de gener de 2014.

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics