EURORECERCA NÚM 1163 Data: 23 d'octubre de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

 

Jornada informativa: Estratègia i posicionament en Horitzó 2020 SALUT

h2020

JORNADA INFORMATIVA

ESTRATÈGIA I POSICIONAMENT EN HORITZÓ 2020
SALUT

Dirigit a: Investigadors i gestors de projectes del sector sanitari, empresarial o universitari, interessats a liderar o participar en projectes europeus de R+D+i en l'àrea de Salut.

Data i lloc: Dimarts, 29 d'octubre de 2013. Sala d'actes de l'Hospital La Fe .

Adreça: Hospital Universitari i Politècnic La Fe. Bulevard Sud, s/n. 46026 València.

Inscripció gratuïta

Programa

 

El nou programa marc de recerca i innovació de la Unió Europea, Horitzó 2020, té com a objectiu contribuir a la construcció d'una economia basada en el coneixement i la innovació, tot generant un entorn de creixement intel·ligent, sostenible i integrador. La Conselleria de Sanitat de la Generalitat Valenciana organitza aquesta jornada, en què es presentaran les capacitats de la Comunitat Valenciana en l'àmbit de la salut, orientades a la cooperació, la coordinació i la cerca de sinèrgies entre tots els agents implicats en el foment i el desenvolupament del sistema valencià de R+D+I.

 

La jornada comptarà amb la participació, entre altres, de Marta Gómez Quintanilla, punt de contacte i representant nacional del Repte Social 1 "Salut" d'Horitzó 2020, qui analitzarà les oportunitats que ofereix Horitzó 2020 per finançar activitats de recerca i innovació en salut, tot destacant les principals novetats en allò que fa a l'enfocament cap a la innovació i les noves regles de participació. Així mateix, es presentaran altres iniciatives de la Comissió Europea relacionades amb aquest àmbit: Comunitats del Coneixement i la Innovació (KIC), Partenariats Europeus per a la Innovació (EIP), Iniciatives Tecnològiques Conjuntes (JTI).

 

Col·labora en l'organització RUVID, la xarxa d'universitats valencianes per al foment de la recerca i la innovació, entre altres entitats.

La jornada, gratuïta, es farà el 29 d'octubre a l'Hospital La Fe de València. Per participar-hi, cal omplir la butlleta d'inscripció inclosa i enviar-la per correu electrònic a l'adreça:
oficina_investigacion_sanitaria@gva.es

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSALUT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSALUT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSALUT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics