EURORECERCA NÚM 1165 Data: 5 de novembre de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

 

Jornada sobre les beques de l'ERC

erc

El Centre d'Investigació Príncep Felip de València ha organitzat una jornada informativa sobre les beques del Consell Europeu de Recerca (ERC) sota el nou marc financer europeu, Horitzó 2020, les convocatòries de les quals estan previstes segons el següent calendari provisional:

Starting Grants: 11 de desembre de 2013

Consolidator Grants: segon trimestre de 2014

Advanced Grants: darrer trimestre de 2014

 

Aquests ajuts ofereixen una oportunitat de finançament per a projectes pioners i altament innovadors, en la frontera del coneixement i en tots els camps de recerca, amb un criteri de selecció basat en l’excel·lència científica de la persona investigadora i del seu projecte.

 

La presentació anirà a càrrec d'Alejandro Martin Hobdey, Director d'Unitat de la Agència Executiva de l'ERC (Comissió Europea). La jornada, gratuïta, amb capacitat limitada, tindrà lloc el 22 de novembre de 2013 a la seu del Príncep Felip. Les persones hi interessades poden consultar el programa i realitzar la inscripció mitjançant el correu electrònic events@cipf.es

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics