EURORECERCA NÚM 1167 Data: 6 de novembre de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

 

Jornada RS3: Energia segura, neta i eficient

h2020

La Xarxa d'Universitats Valencianes per al Foment de la R+D+I (RUVID), juntament amb la Xarxa d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (REDIT), el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) i la Generalitat Valenciana, entre altres entitats, organitzen una sèrie de jornades informatives per abordar l'estratègia i posicionament de la Comunitat Valenciana en recerca, desenvolupament i innovació en relació al nou programa europeu de recerca (Horitzó 2020) i als nous fons estructurals (FEDER i FSE).

 

Pel que fa al Repte Social 3 d'Horitzó 2020, "Energia segura, neta i eficient", hi ha programada la jornada següent:

  • Energia 2014-2020: Estratègia i posicionament de la Comunitat Valenciana a Europa.
    14 de novembre a les 09:30 h. Fira València, zona de conferències (nivell 3, pavelló 1).
    Programa i inscripció

 

En aquesta conferència, s'integraran els diferents entorns del sistema de R+D+I valencià: tecnològic, empresarial, universitari i financer. Entre altres participants que podeu consultar al programa, es comptarà amb Borja Izquierdo, representant nacional del Repte Social 3 en Horitzó 2020, del CDTI (Ministeri d'Economia i Competitivitat).

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROENERGIA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROENERGIA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROENERGIA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics