EURORECERCA NÚM 1168 Data: 6 de novembre de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

 

Jornada nacional sobre la primera convocatòria del RS4: Transport intel·ligent, ecològic i integrat

h2020

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) i la Universitat Politècnica de Madrid organitzen la jornada informativa nacional per a presentar la convocatòria 2014 del Repte Social 4 d'Horitzó 2020, el nou programa marc europeu de recerca: "Transport intel·ligent, ecològic i integrat", que obrirà previsiblement el termini de presentació de propostes l'11 de desembre de 2013.

 

La jornada tindrà lloc el 3 de desembre de 2013 a l'ETS d'Enginyers de Camins (Madrid). Es comptarà amb la participació de Salvador Cervera, de la Direcció General de Recerca i Innovació de la Comissió Europea, amb qui es podrà mantenir reunions bilaterals, amb sol·licitud prèvia.

 

Les inscripcions a l'esdeveniment es trameten mitjançant el web del CDTI, on també es troba el programa i resta d'informació rellevant.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTRANSPORT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTRANSPORT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTRANSPORT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics