EURORECERCA NÚM 1172 Data: 14 de novembre de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

 

Jornada nacional sobre el primer programa de treball del RS2: Seguretat alimentària, agricultura sostenible, recerca marina i marítima, i bioeconomia

h2020

El dia 10 de desembre de 2013 es farà la jornada informativa nacional sobre el Repte Social 2 "Seguretat alimentària, agricultura sostenible, recerca marina i marítima, i bioeconomia" d'Horitzó 2020, el nou programa marc europeu de finançament de la recerca i la innovació. A la jornada es presentarà el primer programa de treball, que cobrirà els anys 2014 i 2015. L'esdeveniment està organitzat pel Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), en col·laboració amb l'Institut Nacional d'Investigacions Agràries i Alimentàries (INIA), i tindrà lloc a la seu del CDTI, organisme a què pertany el Punt de Contacte Nacional d'aquest tema d'Horitzó 2020.

 

La jornada és gratuïta, i cal fer la inscripció mitjançant el web del CDTI, on també es troba el programa de la jornada i resta d'informació rellevant. La inscripció estarà oberta fins al 4 de desembre o fins a completar la capacitat de la sala.

 

Durant la jornada, hi haurà la possibilitat de revisió de propostes per part de personal de la Comissió Europea. Les persones hi interessades han de seguir les instruccions que es troben al programa de la jornada per a sol·licitar la revisió (abans del 5 de desembre).

 

Per la seua banda, la Comissió Europea està organitzant la jornada informativa a escala europea sobre el Repte Social 2 i, segons informa el CDTI, tindrà lloc a Brussel·les el proper 17 de gener de 2014.

 

Per últim, convé parar atenció al dia 11 de desembre, quan està previst que es publiquen oficialment els programes de treball d'Horitzó 2020 i les primeres convocatòries de propostes.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROAGROBIO (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROAGROBIO Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROAGROBIO.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics