EURORECERCA NÚM 1173 Data: 18 de novembre de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

 

Jornada nacional sobre les primeres convocatòries del RS6 d'Horitzó 2020: Societats inclusives, innovadores i segures

h2020

El Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI) acaba d'anunciar l'obertura del termini d'inscripció per a participar a la primera jornada informativa a escala nacional sobre el Repte Social 6 d'Horitzó 2020 (Societats inclusives, innovadores i segures), que tindrà lloc a la seu del CDTI (Madrid) el 18 de desembre de 2013. La jornada es centra en les dues primeres convocatòries (2014 i 2015) i, a més, hi inclou un Brokerage Event (sessió de treball per a facilitar la trobada entre socis potencials de projecte) en horari de vesprada.

 

Es comptarà amb la participació de dos representants de la Comissió Europea (DG Empresa i DG Xarxes de Comunicació, Contingunts i Tecnologia, coneguda com a CONNECT) amb qui es podrà mantenir reunions bilaterals amb sol·licitud prèvia (abans del 13 de desembre) segons les instruccions del programa de la jornada.

 

Les persones interessades poden fer la inscripció (gratuïta) mitjançant el web del CDTI, on també es troba el programa de la jornada i resta d'informació rellevant.

 

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSEGURETAT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSEGURETAT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSEGURETAT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics