EURORECERCA NÚM 1175 Data: 20 de novembre de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

 

Convocatòria de la JPI de l'Aigua

jpi water

La iniciativa de programació conjunta europea "Water Challenges for a Changing World", coneguda com a la JPI de l'Aigua, ha llançat una convocatòria pilot per a projectes de recerca en l'àmbit dels contaminants aquàtics emergents.

 

En formen part de la JPI 19 països més la Comissió Europea, 10 dels quals hi participen a aquesta convocatòria: Alemanya, Espanya, Dinamarca, Finlàndia, França, Irlanda, Itàlia, Noruega, Portugal i Xipre. Espanya lidera aquesta iniciativa mitjançant el Ministeri d'Economia i Competitivitat (MINECO), que és l'organisme responsable del finançament dels grups de recerca espanyols que formen part dels consorcis europeus dels projectes.

 

El personal de la Universitat de València interessat a presentar una proposta de projecte per a aquesta convocatòria, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant la nostra adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621. El termini de presentació acaba el 19 de desembre de 2013 a les 12.00 h. (CET).

 

A continuació incloem les dades bàsiques de la convocatòria. La informació completa es pot obtenir al web de la JPI de l'Aigua i, pel que fa a les condicions de finançament, al web del MINECO.

 

DADES BÀSIQUES

Pressupost indicatiu

El pressupost total indicatiu disponible per a aquesta convocatòria és de 9 milions d'euros.

 

Temes convocats

Contaminants emergents de l'aigua - contaminants antropogènics i patògens

Sota aquesta àrea, s'han identificat tres temes específics:

  • Identificació i prevenció dels contaminants emergents d'aigua dolça
  • Control, mitigació i mètodes de tractament i d'eliminació
  • Impacte en els serveis dels ecosistemes i en la salut humana

 

Durada dels projectes

La durada indicativa dels projectes és de dos a tres anys.

 

Consorci

Les propostes han de comptar amb un mínim de tres entitats de tres països distints, dels que formen part d'aquesta convocatòria (vegeu-ne la llista dalt).

 

Termini i presentació de sol·licituds

El termini de presentació de propostes davant la JPI de l'Aigua acaba el 19 de desembre de 2013 a les 12.00 h. (CET). Les propostes es lliuraran de manera electrònica mitjançant el sistema de presentació en línia de la JPI de l'Aigua.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics