EURORECERCA NÚM 1176 Data: 20 de novembre de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

 

Jornada Tecnologies Futures i Emergents (FET Horitzó 2020) a Madrid

FET

El 2 de desembre de 2013 tindrà lloc a Madrid una jornada informativa sobre FET (Tecnologies futures i emergents), un dels quatre temes del pilar de Ciència Excel·lent en Horitzó 2020, el nou programa europeu de recerca i innovació que durarà des de 2014 fins a 2020. Recentment, la Comissió Europea ha publicat un esborrany del programa de treball 2014-2015 de FET que es pot descarregar del seu web.

 

La jornada està organitzada pel Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), organisme al què pertany el representant nacional d'Espanya davant el Comitè de FET, Fernando Martín Galende, qui participarà a la jornada, juntament amb els punts de contacte nacionals d'aquest tema (Severino Falcón, del Ministeri d'Economia i Competitivitat, Roberto Martínez, de la Universitat Politècnica de Madrid i Pablo Fernández, de la Universitat Politècnica de Catalunya).

 

Al llarg del matí, hi haurà la possibilitat de mantenir reunions bilaterals amb representants de la Comissió Europea per a revisió de propostes que es presentaran a la convocatòria 2014 de FET. Les persones interessades poden sol·licitar, abans del 22 de novembre, una franja horària per a la revisió de la seua proposta, tot seguint les instruccions del programa de la jornada.

 

La jornada és gratuïta i cal inscriure's prèviament al web del CDTI, on també es troba el programa i resta d'informació rellevant.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics