EURORECERCA NÚM 1180 Data: 27 de novembre de 2013

SUBSCRIPCIONS

 

 

Nova convocatòria d'experts i expertes per a Horitzó 2020 i Euratom

ec

A punt de començar Horitzó 2020, el nou programa marc de recerca i innovació, la Comissió Europea ha llançat una nova convocatòria per a establir una base de dades d'expertes i experts independents per a avaluar propostes de projectes i altres activitats, com ara el seguiment i avaluació de programes i polítiques de la UE. Amb una quantitat aproximada de 100 convocatòries i 40.000 propostes per any, l'objectiu n'és assegurar que les subvencions de la UE per a projectes de recerca només es concedeixen a les millors propostes, d'acord amb la decisió de situar l'excel·lència com a prioritat principal d'Horitzó 2020.

 

Horitzó 2020 cobreix tot un ventall d'activitats en tots els camps de la ciència i la tecnologia, de la innovació, les ciències socials i les humanitats, ètica, gènere, comunicació, gestió de projectes, etc. El treball dels experts serà diferent i alhora complementari al dels Grups Assessors d'Horitzó 2020, que són els responsables de proporcionar assessorament d'alt nivell a la Comissió Europea a l'hora de dissenyar els programes de treball d'Horitzó 2020.

 

La convocatòria d'expressions d'interès romandrà oberta durant la totalitat d'Horitzó 2020 (2014-2020), encara que es sol·licita als candidats que s'inscriguen el més prompte possible, per a preparar les primeres avaluacions de propostes d'Horitzó 2020 que començaran l'any 2014. La inscripció es fa en línia a través de la secció d'experts del Portal del Participant.

 

Les persones que ja es van inscriure com a experts en el Setè Programa Marc poden expressar el seu interès en Horitzó 2020 i actualitzar les àrees d'experiència d'acord amb les noves temàtiques d'Horitzó 2020. Les noves candidates i candidats poden consultar la convocatòria sencera i procediment d'inscripció individual al web de la Comissió Europea. Per la seua banda, els organismes que vulguen inscriure els seus experts poden seguir les instruccions per a entitats.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Carrer Menéndez y Pelayo, 3  - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics