EURORECERCA NÚM 1192 Data: 7 de gener de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Ajuts del Vicerectorat per a l'elaboració de projectes europeus i la participació a grans iniciatives de la UE

UV

El Vicerectorat d'Investigació i Política Científica de la Universitat de València ha publicat la seua convocatòria anual d'ajuts a la recerca on es troben, entre altres, els corresponents a la participació en grans iniciatives de la UE i l'elaboració de projectes europeus (Annex 5). El termini de presentació de sol·licituds davant el Vicerectorat estarà obert durant tot l'any 2014, fins on arriben les disponibilitats pressupostàries.

 

L'objecte de la convocatòria és la subvenció d'estades, fins a una setmana de duració, durant l'any 2014, en entitats de la Unió Europea amb la finalitat de promoure la participació de la Universitat de València en grans iniciatives de la Unió Europea o preparar l'elaboració i la presentació d'un projecte d'investigació europeu. En el cas que el paper de la Universitat de València siga el de coordinador, la quantia de l'ajuda es podria destinar a assumir despeses d'organització de la reunió.

 

Podrà ser beneficiari d'aquestes ajudes el personal investigador de la Universitat de València que forme part d'un equip d'investigació que es trobe en la fase preparatòria d'un projecte d'investigació europeu, o en la promoció de la universitat per a participar en una gran iniciativa de la Unió Europea. Únicament podrà sol·licitar l'ajuda un membre de l'equip d'investigació.

 

En cas d'existir una altra convocatòria de qualsevol administració pública amb la mateixa finalitat, també s'haurà de sol·licitar de manera simultània a la del Vicerectorat.

 

La informació completa amb les bases de la convocatòria, condicions i procediment de concessió es troba al document següent:

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

© Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621

 
 
 

Website Statistics