EURORECERCA NÚM 1194 Data: 9 de gener de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Jornada a València H2020: Energia segura, neta i eficient

h2020

La jornada informativa regional sobre el Repte Social 3 d'Horitzó 2020 ENERGIA SEGURA, NETA I EFICIENT tindrà lloc el dia 14 de gener de 2014 al Centre de Turisme de València (CdT). Aquesta acció s'emmarca dins l'estratègia de coordinació en recerca i innovació que està desenvolupant la Generalitat Valenciana, i mostrarà claus per a incrementar les possibilitats d'èxit dels projectes que es presenten a les convocatòries del programa europeu.

 

L'esdeveniment està organitzat conjuntament per les següents entitats: Generalitat Valenciana, IVACE Energia, Xarxa d'Universitats Valencianes per al Foment de la R+D (RUVID), Xarxa d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (REDIT), SEIMED i Enterprise Europe Network. Hi col·laboren el Ministeri d'Economia i Competitivitat, el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial, el Ministeri d'Indústria, Turisme i Comerç; IDAE, la Universitat Jaume I, l'Institut Tecnològic de l'Energia i ATERSA.

Durant el transcurs de la jornada, hi haurà la possibilitat de mantenir reunions de consulta individuals per a la revisió de propostes de projectes de les convocatòries 2014 d'Energia en Horitzó 2020. Per a sol·licitar aquestes reunions cal seguir les instruccions incloses al programa de la jornada.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROENERGIA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROENERGIA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROENERGIA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics