EURORECERCA NÚM 1197 Data: 13 de gener de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Ciències socioeconòmiques i humanitats en Horitzó 2020 (SSH)

net4society

La xarxa de punts de contacte nacionals de Ciències Socioeconòmiques i Humanitats, Net 4 Society, ha publicat al seu web un document sobre les oportunitats de finançament existents per a projectes d'aquesta àrea dins el nou programa marc de recerca i innovació europeu, Horitzó 2020.

 

Opportunities for Researchers from the Socio-economic Sciences and Humanities (SSH)
Analysis of SSH-relevant Topics

 

Els investigadors i les investigadores que cerquen finançament en Horitzó 2020 poden trobar oportunitats en totes les àrees dels primers Programes de Treball d'Horitzó 2020. El nou document conté una recopilació dels temes rellevants de ciències socioeconòmiques i humanitats existents, tant en el pilar de Reptes Socials, com el de Lideratge Industrial i Ciència Excel·lent.

 

Els enllaços web que porten a la informació de cada convocatòria o tema estan inclosos en el document. La informació corresponent a les normes de participació de cada convocatòria estan en el Portal del Participant de la Comissió Europea.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics