EURORECERCA NÚM 1201 Data: 17 de gener de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Infoday ERC a València

erc

El proper 24 de gener tindrà lloc a la Sala d'Actes de l'Edifici de Rectorat de la Universitat de València la jornada informativa regional sobre les convocatòries del Consell Europeu de Recerca (ERC), pertanyents al pilar Ciència Excel·lent del nou programa marc europeu de recerca, Horitzó 2020.

 

L'objectiu n'és proporcionar informació clau sobre el programa de treball de l'ERC per a 2014 i les primeres convocatòries. Així mateix, s'oferirà asistència pràctica en forma de taller per a elaborar sol·licituds exitoses de projectes en la modalitat de Starting Grants.

 

Es tracta d'un esdeveniment organitzat conjuntament per diverses entitats: Generalitat Valenciana, Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), Xarxa d'Universitats Valencianes per al Foment de la R+D (RUVID), Xarxa d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (REDIT) i SEIMED-EEN (Centres Empresa-Europa).

 

Hi col·laboren el Ministeri d'Economia i Competitivitat, la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia (FECYT), el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), la Universitat de València i el Consell Superior d'Investigacions Científiques (CSIC).

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics