EURORECERCA NÚM 1205 Data: 24 de gener de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Biotech-Agrifood: oportunitats de finançament en Horitzó 2020 (infoday regional)

h2020

La jornada informativa regional sobre oportunitats de finançament per a projectes en els camps de la bioeconomia i la biotecnologia en Horitzó 2020, el nou programa marc europeu de recerca i innovació, tindrà lloc el 4 de febrer de 2014 al Parc Científic de la Universitat de València.

 

L'esdeveniment està organitzat conjuntament per les entitats següents: Generalitat Valenciana, Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), Xarxa d'Universitats Valencianes per al Foment de la R+D (RUVID), Xarxa d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana (REDIT), SEIMED-EEN (Centres Empresa-Europa). Hi col·laboren el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI), el Centre Tecnològic AINIA, l'Institut Valencià d'Investigacions Agràries (IVIA), ANECOOP, BIÓPOLIS, el Parc Científic de la Universitat de València i la Universitat Politècnica de València.

 

Les empreses o plataformes que vulguen fer una breu presentació per a exposar els interessos o l'experiència en projectes de la temàtica de la jornada, ho poden sol·licitar segons el format esmentat al programa de la jornada. Així mateix, hi haurà la possibilitat de mantenir reunions de consulta individuals per a la revisió de propostes de projectes de les convocatòries 2014 en Horitzó 2020. Per a sol·licitar aquestes reunions cal seguir les instruccions incloses al programa.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROAGROBIO (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROAGROBIO Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROAGROBIO..

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics