EURORECERCA NÚM 1210 Data: 12 de febrer de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

INTERREG IVC enceta una consulta sobre el futur programa de cooperació

interreg

El programa de cooperació regional europea INTERREG IVC està immers en el procès de definició del nou període de programació 2014-2020, per la qual cosa demanen la participació dels agents implicats, mitjançant una consulta pública que romandrà oberta fins al 21 de març de 2014.

 

El futur programa de cooperació regional europea es diu INTERREG EUROPE i té com a objectiu contribuir a que les regions europees dissenyen i implementen les polítiques i programes regionals d'una manera més efectiva, en concret els programes de fons estructurals europeus per a l'ocupació i el creixement, però també, quan siga adient, els programes pertanyents a l'objectiu de cooperació territorial, per mitjà del suport als intercanvis d'experiències, coneixements i bones pràctiques entre els agents principals de diferents regions europees. INTERREG EUROPE cobreix tot el territori de la Unió més Noruega i Suïssa i està cofinançat per FEDER amb un pressupost de 359 milions d'euros per al període 2014-2020.

El programa abordarà quatre objectius temàtics:

  • Reforç de la recerca, el desenvolupament tecnològic i la innovació
  • Augment de la competitivitat de les pime
  • Suport a la transició cap a una economia baixa en carboni en tots els sectors
  • Protecció del medi ambient i promoció de l'eficiència de recursos

Es preveu implementar dos tipus d'accions:

  • El programa finançarà projectes de cooperació interregional que permeten els socis dels estats membres de la UE, Noruega i Suïssa treballar conjuntament per abordar les qüestions comuns sobre polítiques regionals que s'emmarquen en els quatre objectius esmentats.
  • El programa donarà suport a les regions europees mitjançant plataformes d'aprenentatge de polítiques que cobreixen els quatre objectius. Aquestes plataformes oferiran serveis com ara assessorament individual, revisió per parells, seminaris temàtics i recomanacions sobre el disseny i la implementació dels programes de Fons Estructurals i d'Inversió.

 

La consulta pública consisteix a un qüestionari en línia amb una durada estimada d'emplenament de 15 minuts. Es pot descarregar la versió en pdf del qüestionari en l'adreça web següent:

http://www.interreg4c.eu/fileadmin/User_Upload/PDFs/EU_public_consultation_on_INTERREG_EUROPE_pdf.pdf

 

Aconsellen llegir l'esborrany del programa de cooperació i l'informe mediambiental abans d'omplir el qüestionari.

Tota la informació sobre la consulta pública i l'eina de participació en línia (fins al 21 de març de 2014) es troben al web d'INTERREG IVC: http://www.interreg4c.eu/interreg-europe/public-consultation/

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics