EURORECERCA NÚM 1231 Data: 14 de maig de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Convocatòria VP/2014/004 de suport a les relacions industrials (DG d'Ocupació, Assumptes Socials i Inclusió)

ec

La Comissió Europea (CE) ha publicat una convocatòria de propostes per a atorgar subvencions amb l'objectiu de millorar la perícia en el camp de les relacions industrials. Porta per codi VP/2014/004 i està gestionada per la Direcció General d'Ocupació, Assumptes Socials i Inclusió de la CE.

 

El personal de la Universitat de València interessat a presentar una proposta de projecte per a aquesta convocatòria, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant la nostra adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621. El termini de presentació de propostes davant la Comissió Europea acaba el 13 de juny de 2014.

 

Trobareu les dades bàsiques de la convocatòria més avall. La informació completa està disponible per mitjà de l'enllaç següent: http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=629&langId=en&callId=404&furtherCalls=yes

 

Temes convocats

**Consulteu el text original en anglès de la convocatòria

Aquesta convocatòria està concebuda per a cobrir accions que donen suport a mesures relatives a les relacions industrials, concretament les dissenyades per a desenvolupar els coneixements sobre la matèria i l'intercanvi d'informació rellevant per a la Unió Europea. També cobrirà les accions per a millorar el coneixement sobre les diferents pràctiques al llarg d'Europa i les institucions de la Unió Europea relacionades amb aquest tema, així com la difusió dels resultats.

 

L'objectiu d'aquesta convocatòria és millorar l'experiència i els coneixements sobre les relacions industrials, en concret mitjançant activitats d'anàlisi i recerca, tant a escala europea com en termes comparatius (identificar convergències i diferències en els diferents sistemes de relacions industrials en els Estats Membres i països candidats), i per tant, contribuir al desenvolupament i reforç de les estructures de relacions industrials a Europa.

 

Seran d'alta prioritat els projectes que estiguen basats en troballes clau a partir dels informes existents sobre les relacions industrials a Europa i que suposen una contribució potencial per a futurs edicions dels informes.

 

Els objectius de la convocatòria incloguen mesures i iniciatives relacionades amb l'adaptació dels sistemes de relacions industrials als canvis en l'ocupació i el treball i els seus reptes associats, com ara la dimensió ocupacional i social de les prioritats de la UE en un context de recuperació de la crisi (tenint en compte les desigualtats creixents dins i entre els Estats membres), la modernització del mercat de treball; la qualitat del treball; l'anticipació, preparació i gestió dels canvis i reestructuracions; la transició cap a una economia verda; la flexiguretat, habilitats, mobilitat i migració; ocupació juvenil; salut i seguretat al treball; conciliació de la vida laboral i familiar, igualtat de gènere, accions en contra de la discriminació; envelliment actiu, vides més llargues i saludables; inclusió activa i el treball digne.

 

Així doncs, les mesures que es financen hauran de contribuir a abordar els reptes de les polítiques socials i ocupacionals de la UE tal i com s'estableix en els documents següents:

N'és un objectiu transversal el reforç de les sinèrgies i els intercanvis entre els interlocutors socials europeus, el món acadèmic i els centres de recerca.

 

Entitats elegibles

El sol·licitant ha de ser una entitat legal i pertànyer a una de les quatre categories següents:

1. Interlocutors socials

2. Organitzacions relacionades amb les relacions industrials (organitzacions sense finalitat lucrativa, centres i instituts de recerca, universitats)

3. Administracions públiques

4. Organismes internacionals

 

Consorcio

Per a ser elegibles, les accions han de comptar amb la participació de més d'un Estat membre de la UE o països candidats (en el cas que els projectes no estiguen presentats per un organisme internacional o europeu).

 

Pressupost

El pressupost total indicatiu disponible per a aquesta convocatòria és de 4.000.000 euros.

 

Durada dels projectes

La durada màxima del projecte es de 24 mesos. Els projectes han de començar abans del 31 de desembre de 2014.

 

Cofinançament

La contribució econòmica de la Comissió Europea no pot superar el 90% dels costos totals elegibles del projecte.

El finançament sol·licitat no pot ser inferior a 108.000 euros.

 

Final del termini i presentació de propostes

Les propostes es presentaran de manera electrònica mitjançant l'aplicació en línia SWIM i també en paper a la direcció postal que figura a la convocatòria. El termini de presentació de propostes acaba el 13 de juny de 2014.

 

Informació completa

Tota la informació sobre aquesta convocatòria i l'eina de presentació de propostes en línia es troba en l'enllaç següent:

http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=629&langId=en&callId=404&furtherCalls=yes

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics