EURORECERCA NÚM 1232 Data: 15 de maig de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

L'Autoritat Europea de Seguretat Alimentària cerca científics per a participar com a membres de les seues comissions tècniques

efsa

 

L'Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA) té oberta fins al 18 de juny de 2014 una convocatòria adreçada a científics que volen ser considerats per a la seua incorporació com a membres del Comitè Científic (CC) de l'Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA), o a una de les Comissions Tècniques Científiques de l'EFSA:

  • salut i benestar dels animals (AHAW),
  • perills biològics (BIOHAZ),
  • contaminants de la cadena alimentària (CONTAM),
  • additius i productes o substàncies utilitzats en els pinsos per a animals (FEEDAP),
  • organismes modificats genèticament (GMO),
  • productes dietètics, nutrició i al·lèrgies (NDA),
  • assumptes fitosanitaris (PLH),
  • i productes fitosanitaris i els seus residus (PPR).

 

L'EFSA reuneix els millors experts d'Europa en matèria d'avaluació de riscos en l'àmbit de la seguretat alimentària i dels pinsos, la salut i el benestar dels animals, els assumptes fitosanitaris i el medi ambient. Actuen de manera independent per a una organització autònoma i autogestionada, amb la finalitat de facilitar a les institucions europees, als Estats membres i al Parlament Europeu dictàmens científics de màxima qualitat.

 

La data límit per a presentar candidatures és el 18 de juny de 2014 a les 0.00 hores (hora local, GMT+1).

 

Les persones interessades poden consultar la informació adient en la nota de premsa de l'EFSA, el text complet de la convocatòria (Diari Oficial de la Unió Europea), i al web de l'EFSA:

http://www.efsa.europa.eu/en/scpanels/memberscall2011.htm

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROAGROBIO (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROAGROBIO Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROAGROBIO.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics