EURORECERCA NÚM 1235 Data: 20 de maig de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Esdeveniment d'Horitzó 2020: La desigualtat social a Europa

h2020

 

Des de l'Oficina Europea del Ministeri d'Economia i Competitivitat ens anuncien la propera celebració d'un esdeveniment relacionat amb el repte social 6 d'Horitzó 2020: "Europa en un món canviant. Societats inclusives, innovadores i reflexives". L'esdeveniment porta per títol "Social Inequalities in Europe", i tindrà lloc el 20 de juny de 2014 a Atenes (Grècia), en el context de la presidència grega de la Unió Europea. Comptarà amb la participació de representants de la Comissió Europea, de les universitats europees i de l'escena política grega.

 

A la conferència es presentaran els resultats dels projectes duts a terme sobre aquesta temàtica finançats pel programa marc europeu anterior (Setè Programa Marc) i es debatrà sobre les implicacions socials i polítiques de la desigualtat creixent, la qual cosa propiciarà l'obertura de noves vies de recerca i de desenvolupament de polítiques socials.

 

Es pararà una atenció especial a la desigualtat existent en els àmbits següents:

  • Ocupació, ingressos i riqueses
  • Sistemes sanitaris
  • Educació
  • Gènere
  • Drets dels infants
  • Satisfacció vital

 

Les persones hi interessades poden consultar la informació completa sobre aquest esdeveniment al web oficial de la conferència:

http://www.gsrt.gr/inequalities/en/index.html

Social Inequalities in Europe

Friday, June 20th, 2014 - The Acropolis Museum, Athens, Greece

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics