EURORECERCA NÚM 1237 Data: 26 de maig de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Convocatòria per formar part dels experts europeus en matèria de Justícia, Igualtat i Ciutadania


ec_logo

La Direcció General de Justícia de La Comissió Europea ha publicat una convocatòria de manifestacions d'interès per a formar part de la llista d'expertes i experts que assessoraran a la Comissió Europea, en el marc de la gestió del Programa de Justícia i del Programa de Drets, Igualtat i Ciutadania. Les manifestacions d'interès es poden presentar en línia amb l'aplicació de la Comissió Europea PRIAMOS fins al 30 de setembre de 2020, mitjançant el web següent, on es pot també obtenir tota la informació sobre la convocatòria:

http://ec.europa.eu/justice/newsroom/contracts/2014_166915_en.htm

 

Les àrees que cobreix aquesta convocatòria són les següents:

a) Violència contra els infants, la gent jove i les dones, així com la violència contra altres grups de risc.

b) Drets dels infants.

c) Protecció de la privacitat i de les dades personals.

d) Ciutadania de la Unió, incloent-hi qüestions relacionades amb el dret a la llibertat de circulació dels ciutadans europeus, drets polítics dels ciutadans, protecció consular dels ciutadans europeus que no estan representats en un tercer país, la interacció entre ciutadania i nacionalitat dels Estats Membres.

e) Drets dels consumidors, incloent-hi productes digitals.

f) Llei de contractes.

g) Prevenció i lluita contra la discriminació per raons de sexe, origen racial o ètnic, religió o creences, discapacitat, edat o orientació sexual, i lluita contra el racisme, la xenofòbia, l'homofòbia, l'antisemitisme i altres formes d'intolerància; gestió de la diversitat en el lloc de treball i la diversitat com a qüestió empresarial.

h) Drets de les persones amb discapacitat.

i) Igualtat entre dones i homes.

j) Dret Civil Europeu, incloent-hi la contribució que atorga la reforma legal al funcionament del mercat únic.

k) Dret Penal Europeu.

l) Formació d'advocats i professionals jurídics.

m) Drets de les víctimes, drets processals i detenció.

n) Activitats nacionals i europees en matèria de justícia electrònica.

o) Activitats nacionals i europees en l'àrea de l'accès a la justícia, incloent-hi suport jurídic, estàndards mínims de procediment, principi de legalitat i efectivitat dels sistemes jurídics.

p) Política de control de drogues, incloent-hi la reducció de la demanda, la reducció del subministrament i drogues noves.

 

Les tasques a dur a terme seran les següents:

1. Avaluar i facilitar l'avaluació de les propostes de projectes rebudes en resposta a les convocatòries de propostes.

2. Avaluar i fer el seguiment de projectes, que pot incloure les tasques següents:

-avaluar informes de projectes

-avaluar lliurables i resultats de projectes

-seguiment de projectes i visites de camp

3. Tasques relacionades amb l'anàlisi i el seguiment de projectes de programes, com ara esborranys d'informes, resums, preparació de presentacions i altres materials requerits per a la promoció dels projectes de programes, participació en reunions amb els beneficiaris i altres agents involucrats.

4. Tasques relacionades amb l'expressió d'opinions i assessorament específic a la Comissió Europea en les àrees esmentades. Açò pot incloure l'avaluació de les dimensions jurídica, social i econòmica d'aquestes àrees.

 

Pel que fa a la remuneració i reemborsament de despeses, els experts i les expertes seran remunerats a un preu fixe de 450 euros per dia de treball, o quantitat proporcional si el treball és de durada inferior a un dia. Les despeses de viatge i manutenció seran reemborsats segons les condicions establertes al contracte.

 

Les tasques es duran a terme en les instal·lacions de l'organisme contractant, o al lloc on se celebre un esdeveniment organitzat per dit organisme, o de manera remota, mitjançant les eines informàtiques facilitades per la Comissió Europea.

 

Les persones interessades a presentar una candidatura poden obtenir tota la informació (requisits i criteris de selecció, raons d'exclusió, protecció de dades personals, etc.) i presentar la seua candidatura en el web següent:

http://ec.europa.eu/justice/newsroom/contracts/2014_166915_en.htm

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics