EURORECERCA NÚM 1238 Data: 29 de maig de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

ECSEL: Convocatòria d'expressions d'interès per a la convocatòria 2014 de la nova JTI de sistemes i components micro i nanoelectrònics


h2020

La nova iniciativa tecnològica conjunta (JTI) de la Comissió Europea, denominada "Electronic Components and Systems for European Leadership" (ECSEL), ha obert una convocatòria d'expressions d'interès per a participar a la primera convocatòria de propostes que ECSEL té previst publicar a primers del mes de juliol de 2014. ECSEL reuneix les anteriors JTI europees d'aquest àmbit, ENIAC (nanoelectrònica) i ARTEMIS (sistemes encastats)

 

El termini per a presentar les manifestacions d'interès acaba el 24 de juny. El formulari de presentació, així com la informació completa sobre aquesta convocatòria, a més del calendari d'iniciatives previst i d'altres documents d'interès, es troba mitjançant el web següent:

http://www.aeneas-office.eu

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics