EURORECERCA NÚM 1271 Data: 15 de setembre de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Convocats els Premis als Millors Projectes Europeus de la Comunitat Valenciana 2014


innovation union

Actualització 15/10/2014

Correcció d'errades de la Resolució de 2 de setembre de 2014

DOCV Num. 7381 del 15 d'octubre de 2014

 

La Conselleria d'Hisenda i Administració Pública de la Generalitat Valenciana convoca un concurs per a la concessió dels Premis als Millors Projectes Europeus de la Comunitat Valenciana 2014. El premi consisteix en un guardó que premia el reconeixement, sense cap aportació econòmica. La convocatòria estableix les modalitats següents:

 

 

Millor projecte mediambiental 2014: relacionat amb el canvi climàtic i/o les energies renovables.


Millor projecte per a la formació i l'ocupació 2014: projecte europeu que incentiva la formació de qualsevol organisme o ens de la Comunitat Valenciana, així com el seu desenvolupament educatiu o d'integració social destinat a afavorir l'ocupació.


Millor projecte d'innovació 2014: projecte europeu que millora els àmbits d'investigació, desenvolupament i innovació, la societat de la informació i les noves tecnologies en qualsevol camp econòmic i social de la Comunitat Valenciana.

 

 

Podran presentar-se a aquesta convocatòria les organitzacions, associacions, fundacions, entitats públiques i privades de la Comunitat Valenciana, participants en projectes europeus executats a la Comunitat Valenciana o l'execució dels quals estiga relacionada estretament amb aquesta.


A l'efecte de la convocatòria, s'entén com a participant en un projecte europeu la persona jurídica (organització, associació, entitat, organisme o fundació) que haja sigut beneficiària directa de la subvenció europea destinada al projecte corresponent, en qualitat de soci o líder, o que haja rebut l'ajuda a través d'actuacions en el marc dels programes operatius regionals del Fons Europeu de Desenvolupament Regional (FEDER) o del Fons Social Europeu. S'admetran únicament els projectes europeus finalitzats o executats en més d'un 80% en la data de publicació de les bases del concurs.

 

El termini de presentació de sol·licituds serà de tres mesos a partir de l'endemà a la publicació de la convocatòria en el Diari Oficial de la Comunitat Valenciana (DOCV Núm. 7360 del 15/09/2014).

 

Les persones interessades poden consultar les bases del concurs en l'enllaç següent:

http://www.docv.gva.es/datos/2014/09/15/pdf/2014_8261.pdf

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics