EURORECERCA NÚM 1284 Data: 20 d'octubre de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Convocatòria 2014 de CHIST-ERA

chist-era

CHIST-ERA, la xarxa de l'espai europeu de recerca (era-net) coordinada per a abordar reptes a llarg termini del camp de les ciències i tecnologies de la informació i la comunicació, té oberta fins al 13 de gener de 2015 una convocatòria de propostes de projectes entre diversos països. Espanya hi participa a través del Ministeri d'Economia i Competitivitat (MINECO).

 

A continuació se n'indiquen les principals característiques d'aquesta convocatòria. El personal de la Universitat de València amb interès per presentar una proposta, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant l'adreça de correu operuv@uv.es o el telèfon 96-3983621. La informació completa es troba als webs següents:

CHIST-ERA: http://www.chistera.eu/call-2014-announcement

MINECO: enllaç

 

Temes convocats

  • Resilient Trustworthy Cyber-Physical Systems (RTCPS)
  • Human Language Understanding : Grounding Language Learning (HLU)

 

Candidats elegibles

MINECO només finançarà les universitats i centres públics de recerca, així com organismes sense finalitat lucrativa que duen a terme activitats d'R+D a Espanya, incloent-hi els centres tecnològics.

 

Consorci i països participants

Les propostes han de ser presentades per un consorci compost com a mínim de tres socis pertanyents a tres països diferents de la xarxa CHIST-ERA que participen a la convocatòria: Àustria, Bèlgica, Canadà (Quebec), Espanya, França, Irlanda, Letònia, Polònia, Regne Unit (només en el tema RTCPS), Romania, Suècia, Suïssa i Turquia.

 

Cofinançament

El MINECO pot finançar fins al 100% dels costos marginals del projecte, en les categories de despeses que hi figuren més avall.

El finançament màxim del MINECO és 100.000 euros per soci (140.000 euros si el soci espanyol és el coordinador del projecte). Si hi participen dos socis espanyols a la mateixa proposta, el finançament màxim de la part espanyola no hauria de sobrepassar els 150.000 euros per projecte. Si un d'ells és el coordinador, aquesta quantitat pot ser major depenent dels objectius.

 

Despeses elegibles

Les categories de despeses que poden ser finançades són: Fins al 100% de 1) despeses de personal per a contractes temporals, 2) costos directes (fungible, equipament petit, viatges, altres despeses). Fins al 50% dels costos totals per a les institucions que poden adoptar l'esquema de costos totals, i d'acord amb les normes nacionals. Els costos indirectes (overheads) no són elegibles.

 

Durada del projecte

Els projectes poden tenir una durada de 24 o de 36 mesos.

 

Termini i presentació de sol·licituds

El procediment de  sol·licituds consisteix en la presentació en línia de la proposta completa en una sola fase, el final del termini de la qual és el 13 de gener de 2015 a les 17 h. CET. Una vegada superat el procés de selecció transnacional, el MINECO invitarà formalment els organismes públics espanyols a presentar-se a la convocatòria d'Accions de Programació Conjunta Internacional.

Tota la informació d'aquesta convocatòria i l'eina de presentació de propostes en línia es troba en l'adreça web següent:

http://www.chistera.eu/call-2014-announcement

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROTIC (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROTIC Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROTIC.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics