EURORECERCA NÚM 1285 Data: 21 d'octubre de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Convocatòria de SIINN

siinn

SIINN respon a les sigles de Safe Implementation of Innovative Nanoscience and Nanotechnology. Es tracta d'una xarxa de l'espai europeu de recerca (era-net), formada per agències finançadores de 7 països europeus i dels Estats Units, que ha publicat la tercera convocatòria de propostes per a projectes. Espanya hi participa a través del Ministeri d'Economia i Competitivitat (MINECO).

 

La convocatòria té l'objectiu d'abordar les llacunes existents respecte a qüestions mediambientals, de salut i de seguretat dels nanomaterials manufacturats (MNM), i promoure una agil transferència d'aquesta recerca amb vistes al desenvolupament i aplicació de la nanotecnologia d'una manera segura.

 

A continuació se n'indiquen les principals característiques d'aquesta convocatòria. El personal de la Universitat de València amb interès per presentar una proposta, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant l'adreça de correu operuv@uv.es o el telèfon 96-3983621. La informació completa es troba als webs següents:

SIINN: http://www.siinn.eu/en/joint-calls/2014-third-siinn-call/,161

MINECO: enllaç

 

Temes convocats

  1. Exposure assessment
  2. Toxicity mechanisms
  3. Effects of MNMs on human health
  4. Environmental impacts of MNMs

La proposta de projecte pot cobrir més d'un tema.

Alemanya no participa al tema 1, i els Estats Units no participen al tema 4.

 

Candidats elegibles

MINECO només finançarà les universitats i centres públics de recerca, així com organismes sense finalitat lucrativa que duen a terme activitats d'R+D a Espanya, incloent-hi els centres tecnològics.

 

Consorci i països participants

MINECO només finançarà les propostes presentades per un consorci compost com a mínim de tres socis pertanyents a tres països diferents de la xarxa SIINN, dels quals un mínim de dos han de ser països europeus. Els països que participen a la convocatòria són: Alemanya, Àustria, Bèlgica, Espanya, Estats Units, França (Region Nord-Pas de Calais), Portugal i Romania.

 

Cofinançament

El MINECO pot finançar fins al 100% dels costos marginals del projecte, en les categories de despeses que hi figuren més avall.

El finançament màxim del MINECO és 150.000 euros per soci (200.000 euros si el soci espanyol és el coordinador del projecte). Si hi participen dos socis espanyols a la mateixa proposta, el finançament màxim de la part espanyola no hauria de sobrepassar els 250.000 euros per projecte, 300.000 euros si un d'ells és el coordinador.

 

Despeses elegibles

Les categories de despeses que poden ser finançades són: Fins al 100% de 1) despeses de personal per a contractes temporals (les beques no són elegibles), 2) costos directes (fungible, equipament petit, viatges, altres despeses). Fins al 50% dels costos totals per a les institucions que poden adoptar l'esquema de costos totals, i d'acord amb les normes nacionals. Els costos indirectes (overheads) o les despeses d'assajos clínics (proves de concepte, proves de principi) no són elegibles.

 

Durada del projecte

Els projectes tindran una durada de 36 mesos.

 

Termini i presentació de sol·licituds

El procediment de  sol·licituds consisteix en la presentació en línia de la proposta completa en una sola fase, el final del termini de la qual és el 16 de gener de 2015 a les 12 h. del migdia CET. Una vegada superat el procés de selecció transnacional, el MINECO invitarà formalment els organismes públics espanyols a presentar-se a la convocatòria d'Accions de Programació Conjunta Internacional.

Tota la informació d'aquesta convocatòria i l'eina de presentació de propostes en línia es troba en l'adreça web següent:

http://www.siinn.eu/en/joint-calls/2014-third-siinn-call/,161

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURONANOS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURONANOS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURONANOS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics