EURORECERCA NÚM 1291 Data: 31 d'octubre de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Jornada sobre Tecnologies de la Informació i la Comunicació en Horitzó 2020

      h2020

El proper dia 11 de novembre de 2014, se celebrarà a la Ciutat Politècnica de la Innovació de la Universitat Politècnica de València, una jornada informativa regional de presentació de les primeres experiències i resultats, així com les noves oportunitats per a 2015, dels projectes del tema "Tecnologies de la informació i la comunicació", pertanyent a l'àrea de Lideratge en les Tecnologies Industrials i de Capacitació (LEIT) del pilar de Lideratge Industrial d'Horitzó 2020, el programa marc europeu de finançament de la recerca i la innovació. Hi participaran, entre altres, el Representant Nacional en el Comitè d'ICT, Fernando Rico (Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial) i Mariano Alcañiz, Expert Nacional en el Comitè d'ICT (Universitat Politècnica de València).

 

La jornada està organitzada en col·laboració amb diverses entitats, entre les quals RUVID, la Xarxa d'Universitats Valencianes per al Foment de l'R+D. La inscripció és gratuïta, i cal formalitzar-la seguint les instruccions incloses en el programa. Els participants podran mantenir entrevistes bilaterals amb el Punt de Contacte Nacional, prèvia sol·licitud a través de la fitxa segons model disponible en aquest enllaç.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics