EURORECERCA NÚM 1297 Data: 12 de novembre de 2014

SUBSCRIPCIONS

Nova adreça:
OPER Universitat de València
Edifici Rectorat. Av. Blasco Ibáñez, 13. València.

 

Primera convocatòria d'ERA-MarineBiotech

MarineBiotech

L'era-net MarineBiotech ha publicat una convocatòria de propostes, anomenada "Desenvolupament de processos de biorefineria per a materials biomarins".

Els objectius principals d'aquesta xarxa de l'espai europeu de recerca són estimular el desenvolupament transeuropeu de la recerca en biotecnologia marina, la innovació i les activitats empresarials; construir comunitats i augmentar-ne les capacitats, tenint en compte les perspectives i potencials de les diferents regions marítimes; i formar una xarxa duradora per a finançar i donar suport a la biotecnologia marina. Espanya hi participa a través del Ministeri d'Economia i Competitivitat (MINECO).

A continuació se n'indiquen les principals característiques d'aquesta convocatòria. El personal de la Universitat de València amb interès per presentar una proposta, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant l'adreça de correu operuv@uv.es o el telèfon 96-3983621. El termini de presentació de propostes preliminars davant MarineBiotech acaba el 10 de desembre de 2014. La informació completa es troba als webs següents:

MarineBiotech: http://www.marinebiotech.eu/first-transnational-call

MINECO: enllaç

 

Temes convocats

  • New and/or improved biotechnological knowledge, tools and methods for the sustainable processing of marine biomass into a variety of bio-based products and/or services

Vegeu-ne la descripció en el text de la convocatòria.

 

Candidats elegibles

MINECO només finançarà les universitats i centres públics de recerca, així com organismes de recerca privats sense finalitat lucrativa i centres tecnològics.

Encara que les empreses no poden obtenir finançament d'aquesta convocatòria, el MINECO encoratja el sector privat a participar-hi amb els seus propis fons o amb fons provinents d'altres convocatòries nacionals o regionals.

 

Consorci i països participants

Hi participen agències finançadores d'onze països: Bèlgica (Flandes), Dinamarca, Eslovènia, Espanya, Islàndia, Irlanda, Nova Caledònia, Noruega, Portugal, Romania i Suècia.

La convocatòria estableix que les propostes han de ser presentades per un consorci compost com a mínim de tres socis pertanyents a tres països diferents de la xarxa MarineBiotech, amb un màxim de vuit socis, i un màxim de tres socis per país.

 

Pressupost

El pressupost total del MINECO per a aquesta convocatòria és de 500.000 euros. El pressupost aportat per cada una de les agències finançadores per a aquesta convocatòria es pot consultar en el text de la convocatòria.

 

Cofinançament

El MINECO pot finançar fins al 100% dels costos marginals del projecte, en les categories de despeses següents:

  • despeses de personal per a contractes temporals (excloses les beques),
  • costos directes (fungible, equipament petit, viatges, altres despeses)

Els costos indirectes (overheads) no són elegibles.

El finançament màxim del MINECO és 150.000 euros per soci (200.000 euros si el soci espanyol és el coordinador del projecte). Si hi participa més d'un soci espanyol a la mateixa proposta, el finançament màxim de la part espanyola no hauria de sobrepassar els 250.000 euros per projecte.

 

Durada del projecte

Els projectes poden tenir una durada màxima de tres anys.

 

Termini i presentació de sol·licituds

El procediment de presentació consta de dos fases. A la primera es presenta una proposta preliminar, amb data límit del 10 de desembre de 2014, i els consorcis que superen aquesta fase, seran invitats a presentar-hi la proposta completa, amb data límit del 30 abril de 2015.

Una vegada superat el procés de selecció transnacional, el MINECO invitarà formalment els organismes públics espanyols a presentar-se a la convocatòria de 2015 d'Accions de Programació Conjunta Internacional del Programa Estatal d'Investigació, Desenvolupament i Innovació Orientada als Reptes de la Societat.

Tota la informació d'aquesta convocatòria i l'eina de presentació de propostes en línia es troba en l'adreça web següent:

http://www.marinebiotech.eu/first-transnational-call

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROAGROBIO (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROAGROBIO Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROAGROBIO.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics