EURORECERCA NÚM 1319 Data: 13 de gener de 2015

SUBSCRIPCIONS

 

 

Convocatòria EURONANOMED II 2015

euronanomed

La xarxa de l'espai europeu de recerca EURONANOMED2 ha publicat la sisena convocatòria de propostes per a projectes de recerca i innovació en nanomedicina. Com és habitual amb l'esquema ERA-NET, es tracta d'una convocatòria conjunta entre les agències finançadores nacionals que formen part de la xarxa, on cada país finança (segons la normativa nacional respectiva) els seus grups d'investigació que participen amb èxit a la convocatòria transnacional. En el cas d'Espanya, els organismes finançadors són l'Institut de Salut Carles III (ISCIII) i el Ministeri d'Economia i Competitivitat (MINECO).

 

El personal de la Universitat de València interessat a presentar una proposta de projecte per a aquesta convocatòria, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant la nostra adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621. El termini de presentació davant EURONANOMED2 acaba el 3 de març de 2015.

 

A continuació se n'indiquen les dades bàsiques. La informació completa, incloent-hi les normes nacionals de finançament dels països respectius, es troba als web següents:

EURONANOMED2: http://www.euronanomed.net/joint-calls/6th-joint-call-2015/

MINECO i ISCIII: Annex Nacional de la Convocatòria

 

Temes convocats

a) Regenerative medicine
b) Diagnostics
c) Targeted delivery systems

Les propostes poden incloure el que segueix:

  • identification, characterisation and validation of biomarkers
  • early diagnosis
  • convergence of nanotechnology and stem cell technology
  • cell biology applied to nanomedicine
  • multimodal imaging agents or techniques
  • point of care diagnostics (on site sensors)
  • standardized procedures for preparation & characterization of drug delivery systems
  • regenerative, gene or cell therapies using nanotechnology
  • development and use of nanomaterials for medical purposes

Els estudis clínics són elegibles fins al punt de prova de concepte.

 

Entitats elegibles

Són elegibles per part del MINECO les universitats, centres públics de recerca, instituts de recerca privats sense finalitat lucrativa i centres tecnològics.

Són elegibles per part de l'ISCIII els hospitals, centres d'atenció primària o establiments públics de salut del Sistema Nacional de Salut (SNS) amb adreça legal a Espanya. Els instituts de recerca en salut (IIS) i els centres CIBER són elegibles només en el cas que el sol·licitant siga el coordinador del consorci transnacional.

 

Pressupost

El pressupost inicial del MINECO per al finançament de projectes sota aquesta convocatòria és de 500.000 euros; el de l'ISCIII, 250.000 euros.

 

Durada dels projectes

La durada màxima dels projectes que estableix la convocatòria és de 3 anys.

 

Consorci i països participants

Països i regions participants: Bèlgica (Flandes), Bèlgica (Comunitat Francòfona), Bèlgica (Valònia), França, Grècia, Islàndia, Israel, Itàlia, Letònia, Lituània, Noruega, Polònia, Portugal, Romania, Eslovàquia, Espanya (MINECO), Espanya (ISCIII)

Han de formar part com a socis del consorci del projecte un mínim de tres entitats de tres països diferents, dels quals almenys dos han de pertànyer a dos dels països/regions participants a la convocatòria. El nombre màxim de socis en el consorci és set.

 

Final del termini i presentació de propostes

El termini de presentació de propostes de projectes davant EURONANOMED2 acaba el 3 de març de 2015 a les 17.00 h. CET. La presentació es farà en línia mitjançant el web de la convocatòria.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURONANOS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURONANOS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURONANOS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics