EURORECERCA NÚM 1322 Data: 26 de gener de 2015

SUBSCRIPCIONS

 

 

Horitzó 2020 Medi ambient: Jornada informativa

H2020

El dijous 29 de gener de 2015 se celebrarà a la seu de la Federació Empresarial Metal·lúrgica Valenciana la jornada informativa regional sobre el repte social "Clima, medi ambient, eficiència de recursos i matèries primeres" d'Horitzó 2020. Organitzada per diverses entitats, entre les quals RUVID, l'objectiu n'és facilitar informació sobre el desenvolupament de la primera convocatòria del darrer any i quines oportunitats ofereixen les convocatòries de 2015. Per a això, es comptarà amb la participació de personal del Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial (CDTI).

 

 

El programa de la jornada inclou un apartat dedicat al programa europeu LIFE de projectes de medi ambient i als programes CDTI de finançament empresarial, així com una presentació de l'instrument PIME i de la convocatòria "Via ràpida cap a la innovació", novetat en Horitzó 2020 i oberta el darrer 6 de gener de 2015.

 

 

Les persones interessades poden consultar el programa i fer la inscripció mitjançant aquest enllaç. Hi haurà la possibilitat de mantenir entrevistes bilaterals de revisió de propostes de projectes, per a això, cal fer la sol·licitud mitjançant aquest formulari. La data límit és el 27 de gener de 2015.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics