EURORECERCA NÚM 1326 Data: 30 de gener de 2015

SUBSCRIPCIONS

 

 

Seminari a Alacant sobre finançament de la recerca i la innovació en Horitzó 2020

h2020

Els dies 12 i 13 de febrer de 2015 tindrà lloc un seminari, organitzat per la xarxa d'universitats valencianes RUVID, sobre finançament de la recerca i la innovació en el programa marc europeu Horitzó 2020. El seminari està estructurat en cinc mòduls que inclouen les accions Marie Sklodowska-Curie de mobilitat d'investigadors, les beques del Consell Europeu de Recerca, estratègies de participació i formació de consorcis per a la preparació de propostes, a més de donar una visió general sobre el programa i la seua estructura.

 

A banda de les universitats valencianes, hi participen ponents de diverses organismes com ara l'Oficina Europea del Ministeri d'Economia i Competitivitat, el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial i l'Institut de Salut Carles III.

 

El seminari se celebrarà a la seu de Sant Ferran de la Universitat d'Alacant. La inscripció es gratuïta i cal formalitzar-la tot seguint les instruccions incloses al programa de l'esdeveniment, abans del 9 de febrer de 2015.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics