EURORECERCA NÚM 1328 Data: 6 de febrer de 2015

SUBSCRIPCIONS

 

 

Jornada a València sobre Horitzó 2020 Espai

h2020

RUVID, la Xarxa d'Universitats Valencianes per al Foment de la R+D, ha organitzat juntament amb la Generalitat Valenciana, l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE) i la Xarxa REDIT d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana, una jornada informativa sobre el tema de lideratge industrial d'Horitzó 2020 "Espai".

 

La jornada se celebrarà el proper 23 de febrer de 2015 a la Ciutat Politècnica de la Innovació (Sala d'actes del Cub Roig, Edifici 8E, carrer Enginyer Fausto Elio, s/n, València), i compta amb la col·laboració de SEIMED-EEN, el consorci Valencia Space, EMXYS, el Centre Nacional de Microelectrònica IMB-CSIC, EOLAB, Arquimea, DAS Photonics, la Universitat Politècnica de València, el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial i el Ministeri d'Economia i Competitivitat.

 

L'objectiu de la jornada és oferir informació clau sobre el programa de treball i orientació pràctica per a elaborar sol·licituds de projecte. Va adreçada al personal investigador, gestors de projectes, empreses, entitats i resta de persones interessades a participar-hi.

 

La inscripció és gratuïta, i cal formalitzar-la seguint les instruccions incloses en el programa. Els participants podran mantenir entrevistes bilaterals de revisió de propostes amb el Punt de Contacte Nacional, prèvia sol·licitud a través de la fitxa segons model adjunt, abans del 16 de febrer de 2015.

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROESPAI (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROESPAI Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROESPAI.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics