EURORECERCA NÚM 1336 Data: 26 de febrer de 2015

SUBSCRIPCIONS

 

 

Jornada a València Horitzó 2020 Instrument PIME

H2020

RUVID, la Xarxa d'Universitats Valencianes per al Foment de la R+D, ha organitzat juntament amb la Generalitat Valenciana i la Xarxa REDIT d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana, una jornada informativa sobre l'instrument PIME d'Horitzó 2020.

 

La jornada se celebrarà el proper 2 de març de 2015 a la Sala d'Actes del Centre de Turisme de València (Passeig de l'Albereda, 37) i compta amb la col·laboració de SEIMED-EEN, l'Institut Valencià de Competitivitat Empresarial (IVACE), Cysnergy, Ingelia, Biòtica, el Centre per al Desenvolupament Tecnològic Industrial i el Ministeri d'Economia i Competitivitat.

 

L'objectiu de la jornada és oferir informació clau sobre el programa de treball i orientació pràctica per a elaborar sol·licituds de projecte. Va adreçada a empreses en general i PIME amb experiència en el mercat, capacitat i interès en créixer globalment mitjançant la comercialització de productes i processos, així com a personal investigador, gestors de projectes, i resta d'entitats interessades a participar-hi.

 

La inscripció és gratuïta, i cal formalitzar-la seguint les instruccions incloses en el programa. Els participants podran mantenir entrevistes bilaterals de revisió de propostes amb el Punt de Contacte Nacional, prèvia sol·licitud a través de la fitxa segons formulari de la Comissió Europea abans de les 10.00 h. del 27 de febrer de 2015.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics