EURORECERCA NÚM 1355 Data: 28 de maig de 2015

SUBSCRIPCIONS

 

 

Convocatòria 2015 EaSI sobre desplaçament de treballadors: augmentar la cooperació administrativa i l'accès a la informació


  eu

La Comissió Europea (CE) ha publicat una convocatòria de propostes corresponent a l'eix Progress del programa EaSI, per a augmentar la cooperació administrativa i l'accès a la informació, en relació al desplaçament de treballadors. Aquesta convocatòria porta per codi VP/2015/007 i està gestionada per la Direcció General d'Ocupació, Assumptes Socials i Inclusió de la CE.

 

Les investigadores i els investigadors de la Universitat de València interessats a participar-hi, poden contactar amb la nostra oficina mitjançant la nostra adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621. El termini de presentació davant la DG d'Ocupació, Assumptes Socials i Inclusió de la CE acaba el 18 de setembre de 2015.

 

Trobareu les dades bàsiques de la convocatòria més avall. La informació completa està disponible per mitjà de l'enllaç següent:

http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=629&langId=en&callId=427&furtherCalls=yes

 

Temes convocats

**El que segueix és un text abreujat. Consulteu el text complet original en anglès de la convocatòria

L'objectiu general de la convocatòria és finançar iniciatives amb la finalitat d'ampliar la implementació, aplicació i posada en marxa de la Directiva 96/71/EC, sobre el desplaçament de treballadors efectuat en el marc d'una prestació transnacional de serveis.

 

Les accions finançades seran d'intercanvi d'informació i bones pràctiques, accions formatives i de difusió.

 

Entitats elegibles

La convocatòria va adreçada als tipus d'entitats següents: administracions públiques, interlocutors socials, organismes internacionals, organitzacions sense finalitat lucrativa, centres de recerca i instituts, universitats i organitzacions de la societat civil.

 

Els membres del consorci han d'estar establerts a un dels Estats Membres de la Unió Europea, Islàndia o Noruega.

Per a ser elegibles, les accions han de ser desenvolupades a un mínim de 3 països diferents i participants del programa EaSI.

 

Pressupost

El pressupost total indicatiu disponible per a aquesta convocatòria és de 2.000.000 euros. S'espera aprovar un nombre de 6 projectes, que tindran una contribució mitjana de la Unió Europea de l'ordre dels 350.000 euros cadascú.

La subvenció atorgada per projecte no serà inferior a 150.000 euros.

 

Durada dels projectes

La durada inicial màxima d'una acció no pot superar els 24 mesos. Les accions han de començar a partir del 16 de novembre de 2015 i abans del 31 de desembre de 2015.

 

Cofinançament

La contribució econòmica de la Comissió Europea no pot superar el 80% dels costos totals elegibles del projecte.

 

Final del termini i presentació de propostes

Les propostes es presentaran de manera electrònica mitjançant l'aplicació en línia SWIM i també en paper a la direcció postal que figura a la convocatòria abans del 18 de setembre de 2015.

Informació completa de la convocatòria

Tota la informació es troba mitjançant el web de la Comissió Europea següent:

http://ec.europa.eu/social/main.jsp?catId=629&langId=en&callId=427&furtherCalls=yes

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSOCIHUMANITATS (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSOCIHUMANITATS Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSOCIHUMANITATS.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics