EURORECERCA NÚM 1362 Data: 25 de juny de 2015

SUBSCRIPCIONS

 

 

Jornada H2020 FET a València


h2020    FET_h2020

RUVID, la Xarxa d'Universitats Valencianes per al Foment de la R+D, ha organitzat una jornada informativa sobre l'apartat de Tecnologies Futures i Emergents del pilar de Ciència Excel·lent d'Horitzó 2020, el programa marc europeu de recerca i innovació (2014-2020).

La jornada se celebrarà el proper 13 de juliol de 2015 a la Sala d'Actes de l'Edifici Cub Roig de la Ciutat Politècnica de la Innovació. Participen a l'organització de l'esdeveniment les universitats valencianes següents: Universitat de València, Universitat Politècnica de València, Universitat d'Alacant, Universitat Jaume I de Castelló, Universitat Miguel Hernández d'Elx, Universitat Cardenal Herrera San Pablo CEU de València i la Universitat Catòlica de València San Vicent Màrtir. Hi col·laboren l'Institut ÍTACA de la UPV i la xarxa d'Instituts Tecnològics de la Comunitat Valenciana RED-IT. Participa en el finançament el Ministeri d'Economia i Competitivitat.

La inscripció és gratuïta, i cal formalitzar-la abans del 9 de juliol seguint les instruccions incloses en el programa. Els participants podran mantenir entrevistes bilaterals de revisió de propostes amb el Punt de Contacte Nacional, prèvia sol·licitud a través de la fitxa segons formulari abans del 7 de juliol de 2015.

El programa FET compta amb un pressupost de 2.696 milions d’euros. Té tres línies complementàries d’actuació per abordar diferents metodologies de diversa envergadura, des de noves idees fins a reptes a llarg termini.

FET OPEN finança projectes que versen sobre noves idees per a tecnologies futures radicalment noves, en una fase inicial quan hi ha pocs investigadors treballant eixe tema. Açò pot propiciar tot un ventall de possibilitats tecnològiques, inspirades per ciència d’avantguarda, col·laboracions no convencionals o noves pràctiques de recerca i innovació.

FET PROACTIVE s’ocupa dels temes emergents, amb l’objectiu d’establir una massa crítica d’investigadors europeus en temes de recerca exploratòria molt prometedors. Dona suport a projectes d’àrees que no estan encara preparades per a la seua inclusió en els fulls de ruta de la indústria, amb vistes a construir i estructurar una nova comunitat de recerca interdisciplinària.

FET FLAGSHIPS són iniciatives de mil milions d’euros amb una durada de 10 anys, on centenars d’investigadors europeus excel·lents uneixen les seues forces per a resoldre reptes científics i tecnològics molt ambiciosos, com ara avançar en la comprensió del Cervell Humà o desenvolupar nous materials per al futur, com el Grafè.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics