EURORECERCA NÚM 1367 Data: 7 de juliol de 2015

SUBSCRIPCIONS

 

 

Activitat de Climate KIC: Escola d'estiu de doctorat


climate_kic

Climate-KIC, iniciativa europea on participa la Universitat de València, organitza una escola d'estiu de doctorat del 20 de setembre al 2 d'octubre de 2015 a València, amb el títol En ruta cap a una ciutat baixa en carboni: el cas de València, i centrada en els gasos d'efecte hivernacle, sistemes urbans sostenibles i eficiència energètica aplicada a la ciutat de València. El propòsit de l'escola és explorar i provar solucions creatives per als problemes urbans amb l'objectiu de fer una transformació cap a una ciutat més eficient, habitable i sostenible, tant a curt com a llarg termini.

climate_ki_phd_summer_school_valencia

Hi poden participar, a més dels estudiants de doctorat del programa Climate-KIC, estudiants de doctorat interessats a temes de canvi climàtic, i estudiants de postgrau amb formació i motivació. L'idioma de l'escola és l'anglès, per tant es farà una breu entrevista en aquesta llengua a les candidates i els candidats.

El termini d'inscripció acaba el 15 de juliol de 2015. Tota la informació sobre aquesta activitat de Climate-KIC, inclosos els preus de matrícula i el programa detallat d'activitats, estan disponibles al web següent:

http://www.climate-kic.org/programmes/phd-summer-schools/valencia-2015/

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROMEDIAMBIENT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROMEDIAMBIENT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROMEDIAMBIENT.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics