EURORECERCA NÚM 1368 Data: 9 de juliol de 2015

SUBSCRIPCIONS

 

 

Convocatòria de l'Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA)


efsa

L'Autoritat Europea de Seguretat Alimentària (EFSA) ha publicat una convocatòria relacionada amb contaminants de la cadena alimentària, restringida a la llista d'organismes competents, i que romandrà oberta fins al 18 de setembre de 2015.

 

A continuació se n'indiquen les dades bàsiques. El personal de la Universitat de València interessat a presentar una sol·licitud per a aquesta convocatòria, pot contactar amb la nostra oficina mitjançant la nostra adreça operuv@uv.es, telèfon 96-3983621. La informació completa es troba al web següent:

http://www.efsa.europa.eu/en/art36grants/article36/gpefsabiocontam201502.htm

 

DADES BÀSIQUES

Codi: GP/EFSA/BIOCONTAM/2015/02

Títol: In vivo toxicity and genotoxicity of beauvericin and enniatins

 

Temes convocats

El que segueix és un text abreujat. Consulteu l'original en anglès de la convocatòria

La beauvericina i les eniatines són micotoxines produïdes pel fong Fusarium que envaeix els cultius. Es troben principalment en els grans de cereals i els seus productes. El panel de l'EFSA sobre contaminants de la cadena alimentària ha avaluat recentment els riscos per a la salut pública i animal relacionats amb la presència de beauvericina i eniatines en els aliments i els pinsos, per tant, aquesta convocatòria té per objectiu proporcionar un estudi sobre la toxicitat oral subcrònica en els rosegadors, els resultats del qual serviran com a informació de suport per al panel de l'EFSA.

Elegibilitat

La proposta de projecte pot presentar-la un únic organisme o un consorci d'organismes elegibles, tot identificant un dels organismes com a líder de la proposta.

Els organismes han de ser elegibles per a l'EFSA segons la llista d'organismes competents que tenen publicada al seu web (la Universitat de València hi és inclosa).

Cofinançament i pressupost

El cofinançament de l'EFSA serà d'un màxim del 90% del total de despeses elegibles del projecte. La quantitat màxima de la subvenció serà de 512.000 euros.

 

Final del termini i presentació de propostes

Les propostes es lliuraran bé per correu certificat, bé per servei de missatgeria o en mà, a l'adreça indicada a la convocatòria abans del 18 de setembre de 2015.

 

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROAGROBIO (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROAGROBIO Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROAGROBIO.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics