EURORECERCA NÚM 1369 Data: 13 de juliol de 2015

SUBSCRIPCIONS

 

 

Convocatòria 5 de la Iniciativa de Medicaments Innovadors (IMI)


imi

La Iniciativa de Medicaments Innovadors (IMI 2) ha publicat, amb data 9 de juliol de 2015, la convocatòria 5 per a projectes de recerca farmacèutica precompetitiva.

 

IMI és una associació pública i privada, composta per la Comissió Europea i la Federació Europea d'Indústries Farmacèutiques (EFPIA en sigles angleses). IMI invita els consorcis de recerca a presentar propostes de projectes en els temes científics que hi figuren més avall. Cadascú dels temes de recerca d'IMI està associat a un grup d'empreses farmacèutiques que són membres de l'EFPIA.

 

Hi poden participar les PIME, organismes d'educació secundària i superior, organismes sense finalitat lucrativa, el Centre Comú de Recerca (JRC) i organismes internacionals d'interès europeu.

 

El personal de la Universitat de València interessat a presentar una proposta de projecte per a IMI 2, pot contactar amb la nostra oficina per tal d'obtenir major informació i assessorament, mitjançant el nostre correu electrònic operuv@uv.es, telèfon 96-3983621.

 

IMI 2 celebrarà fins al 14 de juliol de 2015 webinaris temàtics (seminaris en línia) sobre la convocatòria 5. La inscripció en línia està disponible en aquest enllaç, on també es poden descarregar les presentacions dels webinaris ja celebrats. D'altra banda, les presentacions de la jornada informativa celebrada a Madrid el darrer 22 de juny estan disponibles en el portal oficial espanyol d'Horitzó 2020.

 

A continuació resumim les dades bàsiques. Tota la informació està disponible mitjançant l'enllaç següent:

http://www.imi.europa.eu/content/stage-1-16

DADES BÀSIQUES

Codi: H2020-JTI-IMI2-2015-05-two-stage

Temes convocats

  • Topic 1: Patient perspective elicitation on benefits and risks of medicinal products, from development through the entire life cycle, to inform the decision-making process by regulators and Health Technology Assessment bodies
  • Topic 2: Diabetic Kidney Disease Biomarkers (DKD-BM)
  • Topic 3: Inflammation and AD: modulating microglia function – focussing on TREM2 and CD33
  • Topic 4: Understanding the role of amyloid imaging biomarkers in the current and future diagnosis and management of patients across the spectrum of cognitive impairment (from pre-dementia to dementia)
  • Topic 5: Evolving models of patient engagement and access for earlier identification of Alzheimer's disease: Phased expansion study
  • Topic 6: From ApoE biology to validated Alzheimer's disease targets

 

Tipus d'acció

Accions de recerca i innovació.

 

Pressupost indicatiu

Pressupost indicatiu per part d'IMI2: 47.477.000 euros.

Pressupost indicatiu per part de l'EFPIA i Socis Associats: 47.477.000 euros.

 

Terminis i presentació de sol·licituds

La presentació de propostes segueix un procediment en dues fases. La primera fase consisteix en una presentació preliminar. Les seleccionades seran invitades a presentar-hi les propostes completes.

La presentació es farà exclusivament de manera telemàtica mitjançant l'eina electrònica d'IMI, que rep el nom de SOFIA.

El termini de presentació de la primera fase acaba el 13 d'octubre de 2015 a les 17.00 h. (hora local de Brussel·les).

 

Consorci

Per a presentar les expressions d'interès, els consorcis han d'estar compostos per al menys tres entitats independents entre si, cadascuna establerta a un diferent Estat Membre o país associat.

 

Durada indicativa dels projectes

Temes 1, 2, 3 i 4, 60 mesos; tema 5, 30 mesos; tema 6, 36 mesos.

 

Cofinançament

Una taxa única de reemborsament d'un màxim del 100% dels costos elegibles s'aplicarà per acció per a totes les activitats finançades en les Accions de Recerca i Innovació. La taxa màxima es fixarà en el Pla de Treball Anual d'IMI2.

 

Tota la informació i presentació en línia d'expressions d'interès:
http://www.imi.europa.eu/content/stage-1-16

 

 

*** Eina per a trobar socis de projectes d'IMI 2: http://www.imi.europa.eu/content/partner-search

*** Canal d'IMI 2 a YouTube: http://www.youtube.com/user/imichannel

***Webinaris d'IMI 2: http://www.imi.europa.eu/events/2015/06/18/webinars-imi2-call-5-topics

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EUROSALUT (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EUROSALUT Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EUROSALUT

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics