EURORECERCA NÚM 1370 Data: 20 de juliol de 2015

SUBSCRIPCIONS

 

 

Convocatòria EIBURS 2015 de l'Institut Banc Europeu d'Inversions


    eib_institute

L'Institut Banc Europeu d’Inversions (BEI) ha publicat al DOUE nº C 233/5 del 17 de juliol de 2015 una convocatòria de beques EIBURS en el marc del seu Programa de Coneixement. El BEI canalitza la major part de les seues relacions institucionals amb les universitats a través del seu Programa de Coneixement, que es compost alhora de dos programes diferents:

— el programa EIBURS de mecenatge a favor de la recerca universitària.

— el programa STAREBEI de beques de pràctiques per a joves investigadors dedicats a projectes conjunts BEI-universitats.


EIBURS ofereix subvencions a centres universitaris de recerca dedicats a especialitats i temes de gran interès per al BEI. Les beques, fins a 100.000 euros anuals durant un període de tres anys, es concedeixen, per mitjà d'un procediment competitiu, a departaments universitaris o centres de recerca vinculats a universitats dels estats membres de la UE, els països candidats o candidats potencials que tinguen una especialització reconeguda en l'àrea seleccionada. La proposta seleccionada haurà de presentar una sèrie de resultats que es convindran contractualment amb el banc.


De cara al curs acadèmic 2015-2016, el programa EIBURS invita a presentar propostes relatives a una nova línia de recerca:

 

Com poden les grans organitzacions ser també organitzacions innovadores?

 

Més informació al web de l'Institut BEI: http://institute.eib.org

 

El termini per a la presentació de propostes acaba el 30 de setembre de 2015. Les propostes s'han de trametre en francès o en anglès a l'adreça següent: institute@eib.org

 

 

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics