EURORECERCA NÚM 1382 Data: 19 d'octubre de 2015

SUBSCRIPCIONS

 

 

Convocatòria 2016 Consolidator Grant del Consell Europeu de Recerca (ERC)


erc       h2020

La Comissió Europea va obrir el darrer 15 d'octubre el termini de presentació de propostes d'una convocatòria del programa Ciència Excel·lent d'Horitzó 2020, gestionada pel Consell Europeu de Recerca (ERC), anomenada Consolidator Grants. Aquests ajuts ofereixen una oportunitat de finançament per a projectes en la frontera de totes les àrees del coneixement, amb un criteri de selecció basat en l’excel·lència científica de la persona investigadora i del seu projecte.

 

Des de l'Oficina de Projectes Europeus encoratgem el personal investigador de la Universitat de València a presentar una proposta de projecte per a les subvencions de l'ERC. Per tal d'obtenir el nostre suport i assessorament, el personal de la UVEG pot contactar amb nosaltres mitjançant la nostra adreça de correu operuv@uv.es o el telèfon 96-3983621. El termini de presentació de propostes davant la Comissió Europea acaba el 2 de febrer de 2016.

 

A continuació se n'indiquen les dades bàsiques. La informació completa i presentació de propostes en línia es troba al Portal del Participant, en l'enllaç següent:

ERC-2016-CoG: Consolidator Grants

http://ec.europa.eu/research/participants/portal/desktop/en/opportunities/h2020/calls/erc-2016-cog.html

Consolidator Grants

Aquestes subvencions van adreçades als investigadors i investigadores principals que es troben consolidant els seus propis equips independents o programes de recerca. Els sol·licitants poden ser científics i científiques de qualsevol nacionalitat que volen desenvolupar la seua carrera professional a un Estat Membre o País Associat, i han d'haver obtingut el grau de doctor entre set i dotze anys abans del dia 1 de gener de 2016. Aquest lapse de temps pot variar sota determinades circumstàncies (vegeu-ne el Programa de Treball 2016 de l'ERC)

Codi de la convocatòria: ERC-2016-CoG

Pressupost indicatiu: 605.000.000 euros

Subvenció: fins a un màxim de 2.000.000 euros per a un període de 5 anys. No obstant això, es pot sol·licitar una quantitat addicional de fins a un màxim de 750.000 euros, sota unes condicions especials (vegeu-ne el Programa de Treball 2016 de l'ERC).

Panels: Ciències Físiques i Enginyeries, Ciències de la Vida, i Ciències Socials i Humanitats.

Termini de presentació de propostes: el termini acaba el 2 de febrer de 2016 a les 17.00 h. (hora local de Brussel·les)

 

Restriccions a la presentació de propostes

-Un investigador principal pot presentar vàries propostes per a diferents convocatòries de l'ERC pertanyents al mateix Programa de Treball, però només s'avaluarà la primera proposta elegible.

-Un investigador pot participar, com a Investigador Principal o com a Coinvestigador, només a un projecte de l'ERC alhora.

-Un investigador que haja participat com a Investigador Principal en un projecte de l’ERC no pot presentar una proposta per a una altra subvenció de l’ERC, excepte si el projecte existent acaba, com a màxim, dos anys després de la data d’acabament del termini de presentació de propostes.

-Un investigador principal, la proposta del qual va ser qualificada amb la categoria “C” en les convocatòries de Starting, Consolidator o Advanced publicades sota el programa de treball 2014 o 2015, no pot presentar cap proposta per a les convocatòries esmentades, publicades sota el programa de treball 2016.

-Un investigador principal, la proposta del qual va ser qualificada amb la categoria “B” en la primera fase d'avaluació de les convocatòries de Starting, Consolidator o Advanced publicades sota el programa de treball 2015, no pot presentar cap proposta per a les convocatòries esmentades, publicades sota el programa de treball 2016.

-Un investigador principal, la proposta del qual va ser qualificada amb la categoria “B” en la segona fase d'avaluació de les convocatòries de Starting, Consolidator o Advanced publicades sota el programa de treball 2015, sí que pot presentar una proposta per a les convocatòries esmentades, publicades sota el programa de treball 2016.

-Un investigador principal, la propostal del qual va ser qualificada amb la categoria "A" en les convocatòries de Starting, Consolidator o Advanced publicades sota el programa de treball 2015, sí que pot presentar una proposta per a les convocatòries esmentades, publicades sota el programa de treball 2016.

-Un investigador principal, la proposta del qual va ser rebutjada per raons de falta d'integritat científica en les convocatòries publicades sota el programa de treball 2014 o 2015, no pot presentar cap proposta per a les convocatòries convocades sota el programa de treball 2016.

Atenció: Els investigadors principals que actuen com a membres dels Panels d'Avaluació tenen restriccions específiques (vegeu-ne el text complet en el Programa de Treball 2016 de l'ERC).

Aquest missatge ha estat distribuït a la llista EURORECERCA (Oficina Proyectos Europeos UV). Per a subscriure-s’hi, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el següent text: subscribe EURORECERCA Nom Cognoms. Per a cancel·lar la subscripció, envieu un missatge a l’adreça listserv@listserv.uv.es amb el text: signoff EURORECERCA.

EUC-2006-0321-I

Més informació:  operuv@uv.es

Universitat de València - OPER Av. Blasco Ibáñez, 13 - 46010 Valencia (Spain) Tel. +34 96 3983621


Website Statistics